Gøteborg, Sverige Treningsleir i Nordens største multisportsanlegg

Treningsleir – Prioritet Serneke Arena

Sentralt i Gøteborg ligger Nordens mest moderne multisportsanlegg på 45 300 kvm. Vi tilbyr en ny innendørsarena med fullstørrelse fotballbane med topp moderne kunstgress, to idrettshaller, en mengde utendørs fotballbaner, garderober osv. Alt ligger til rette for å gjøre deres treningsleir til den ultimate sportsopplevelsen!

På anlegget finnes det i tillegg en unik 1200 meter lang innendørs langrennsløype, et av Nordens største treningssentre samt Sveriges største strandvolleyball-anlegg.

Med kombinasjon av ulike aktiviteter, moderne hotell, restaurant og en fullstørrelse innendørs kunstgressbane kan vi skreddersy et perfekt treningsopplegg for ditt lag.

Helpensjon

Pris fra 1 895 per person

Høydepunkter

Din treningsleir

Vi har et unikt samarbeid med IFK Göteborg som gir dere muligheten til å trene i samme miljø som en av Sveriges mest fremgangsrike fotballklubber. Om dere ønsker, finnes det også mulighet for å trenes av IFK Gøteborgs akademitrenere og få innblikk i IFK Göteborgs daglige drift. På samme plan som fotballhallen ligger to sportshaller på 40 x 20 meter. Her finnes mulighet for håndball, badminton, innebandy og basket. I leien av fotballhallen og sportshallene er garderober inkludert.Trening skjer først og fremst i fotballhallen der vi har en fullstor internasjonal 11-mannsbane (105 x 65 meter) med FIFA 2-stjerners klassifisering. Det går an å dele banen i halv eller fjerdedelsbaner gjennom et automatisk beskyttelsesnett.

Fotball

Fotballtrening skjer i fotballhallen med fullstor internasjonal 11-mannsbane (105 x 65 meter) med FIFA 2-stjerners klassifisering. Det går an å dele banen i to eller fjerdedelsbaner gjennom et automatisk beskyttelsesnett.

Andre sporter

Håndball, innebandy, basket eller badminton? Vi tilbyr trening i to idrettshaller i samme etasje som fotballhallen. Hallene er 40x20 meter og det går an å dele med vegg eller nett. Sportshall A har tribune for 500 tilskuere.

Hotell

Rangert 3plus stjerner

Kviberg Park Hotel & Conference

Vi tilbyr overnatting på hotellrom (2-, 3- og 4-sengsrom) eller i freshe sovesaler i helger og ferier. Hotellet ligger inne i Prioritet Serneke Arena, som betyr at du bor på samme sted som du trener. Hotellet kan tilby 121 rom. Samtlige har dusj/WC, flatskjerm-TV, WIFI m.m.

Hotellet stod klart i juni 2015 og er et topp moderne idrettshotell. Alle måltider inntas i hotellets restaurant. Fra hotellet er det kun 10-15 minutter med trikken inn til sentrale Göteborg og velkjente attraksjoner som Liseberg og Universeum. Göteborg tilbyr bra shopping og restauranter, samt et pulserende uteliv.