Ronneby, Sverige Treningsleir i vakre og prisbelønnede Ronneby Brunnspark

Treningsleir - Ronneby

Midt i vakre og prisbelønnede Ronneby Brunnspark ligger Ronneby Bed & Breakfast. Innkvarteringen består av to vakre, århundregamle trevillaer som begge er verneverdige. Det er kort avstand til Ronneby sentrum med butikker og kulturområder, og nærmeste golfbane ligger litt lengre ned i gaten. Ronneby har vært et meget populært reisemål for idrettslag i mange år. I og omkring Brunnsparken finnes mange fine treningsfasiliteter for en rekke idretter: 25-meters utendørsbasseng, 25-meters innendørsbasseng, nyrenovert friidrettsstadion, velstelte tennisbaner, bordtennishall, lysløyper og naturgressplener.
Ronneby Brunnspark Vandrerhjem og Bed & Breakfast passer perfekt for treningsleire, kick-offs og andre sammenkomster der samvær er viktig. Vi kan tilby dere et eget hus med selskapsrom, kjøkken og losji for opp til 50 personer.

Trening Fotball

I kort gangavstand ligger flere 11-manns naturgressplener og en 7-manns kunstgressplen. I Kallinge, ca. 8 kilometer fra Ronneby, finnes en frisk kunstgressplen med omkledningsrom og elektrisk lysanlegg. Ytterligere naturgressplener finnes i nærheten av Ronneby.

Trening Svømming

Det er ca. 800 meter å gå til Ronneby Svømmehall, som har innendørs 25-metersbasseng med seks baner. I sommerhalvåret er det også muligheter for å trene utendørs på Ronneby Brunnsbad, ca. 400 meter unna. På Brunnsbadet finnes også et utendørs badeland.

Trening Håndball

Ca. 800 meter til Ronneby Idrettshall med to håndballshaller.

Helpensjon

Pris fra 1345 kr

Boende

Ronneby Brunnspark Bed & Breakfast

På Ronneby Brunnspark B&B bor dere i romslige 3- og 4-sengsrom med dusj og toalett i korridoren. Som oftest får dere en egen byggning for dere selv. Her finnes det totalt 33 nymalte rom som nylig også ble oppgradert med ny og frisk innredning. Dere får også et selskapsrom og et moderne, selvbetjent kjøkken. Frokost serveres i vandrerhjemmet, mens lunsj og middag serveres i en resturant i huset ved siden av. Gratis WiFi inngår for samtlige gjester.

Det er gangavstand til fotballbaner, friidrettsstadion, innendørs 25-metersbasseng og idrettshall. Tidlig på våren finnes kunstgressbane ca. 8 kilometer fra Brunnsparken.