Paradisiske strender, rik historie og karibiske rytmer

Rundreise på fargerike Cuba

Gate i Havana sentrum, Havana, Cuba.

For deg som alltid har drømt om å reise til Cuba, har vi en fantastisk mulighet: Et 11 dagers program spekket med Cubas høydepunkter. Turen starter i Havana og går videre til Vinales, Cienfuegos, Trinidad og Cayo Santa Maria, før en siste natt i Havana.

Det er ikke så rart at Cuba står høyt på ønskelisten hos mange. Landet er som en film fra 50-tallet spilt på lav hastighet – og du møter en kultur full av livslyst – her er det glede, musikk, farger, flotte mennesker, sjarmerende byer og paradisiske strender. Det må bare oppleves!

Turen gjennomføres når minimum to personer er påmeldt. Turen går uten reiseleder, men inkluderer lokale guider og sjåfører på Cuba.

Høydepunkter

LAS CUEVAS, SANTIAGO DE CUBA, CUBA - 25. NOVEMBER: Kubansk kvinne smilende i huset sitt dekket med blomster på Cuba, Las Cuevas i 25. november 2016

Overnatting på Cuba

* Åtte av nettene bor dere i såkalte casas particulares, det vil si hjemme hos cubanske familier – som bed & breakfast på cubansk vis. Slik kommer du tettere på dagliglivet, og mer gjestfrie folk enn cubanere skal du lete lenge etter!

* To netter bor dere på all-inclusive hotell i lekre Cayo Santa Maria med sine perfekte, karibiske strender.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om turen, eller om andre muligheter for å oppleve Cuba – på egen hånd eller som en del av en gruppereise med norsk reiseleder.

Program

10 frokoster, 1 lunsj og 2 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Pris per person i delt dobbeltrom:
Fra kr 28.995
Enkeltromstillegg fra kr 4570

Priser basert på rimeligste flypris med Air France.

Dette er inkludert

  • Flyreise Oslo-Havana t/r med KLM/Air France inkl flyskatter
  • Rundreise 11dager/10 netter
  • Visum til Cuba
  • Buss med air-condition og engelsktalende guide
  • Overnatting i Casa Particulares (cubanske hjem) som inkluderer frokost i Havana (3N), i Viñales (2N), i Cienfuegos (1N) og i Trinidad (2N). 2 netter på strandhotellet Hotel Memories Paraiso Azul
    med all-inclusive
  • Utflukt i gamle Havana, gåtur i Viñales, bytur i Cienfuegos og tur gjennom det kolonialske bysenteret i Trinidad
  • Alle nevnte transfers