Seil i luksus med Uniworlds eksklusive skip

Elvecruise i Frankrike

Eiffeltårnet fra elven Seine

Elvecruise på Seinen?

Eller hva med et elvecruise i Bordeaux eller på Rhône i Provence?

Våre ulike elvecruise i Frankrike strekker seg fra Paris og Normandie i nord, gjennom verdens mest kjente vindistrikt, Bordeaux, i vest, til Provence og Rhôndalen i sør. Hva du enn måtte velge så kan vi by på innholdsrike opplevelser langs disse vakre elvene hvor høydepunktene ligger som perler på en snor: Vinmarker, slott, landsbyer og storbyer, kulturopplevelser som besøk til klostre og museer. Og vel så viktig – lokale viner og kulinariske spesialiteter setter sitt preg på reisen, uansett valg av elv.

Ønsker du at vi sender deg et tilbud på ett av disse innholdsrike elvene kan du sende oss noen ord om når dere ønsker å reise, hvilke elv, lugar type, så hører du fra oss. Se lenger ned for inspirasjon.

Bienvenue et Bon Voyage!

Kombiner storby og elvecruise

Lekre førsteklasses skip

Høydepunkter

Rhône - Burgund og Provence

En reise for gane og sjel!

Følg i fotsporene til Van Gogh, Cézanne og Gauguin på denne innholdsrike reisen gjennom Sør-Frankrike; det samme vakre landskapet og kulturen som inspirerte mestrene, vil nå inspirere deg.

Dere skal her cruiser på elvene Rhône og Saône, og nyte regionens smakfulle viner og loklale matretter. Dere opplever elvens mange skatter - fra middelalderens underverk som UNESCO-utpekte Avignon til Lyons livlige elvebredder. Spaser gjennom gatene i Arles som er berømt av Van Gogh. Besøk Avignons majestetiske palass.
Dere vil oppleve "Village Day" i fortryllende Viviers, inkludert en konsert av musikk komponert av Bach og Handel. Og for de som ønsker en mer aktiv utforskning av området, kan du padle kajakk på den rolige elven Gardon under den UNESCO-utpekte Pont du Gard; vandre de bratteste vingårdene på Rhône; og padle gjennom byen designet med tanke på syklister mens du er i Lyon.
Utforsk uforglemmelig "Burgund & Provence" hvor tradisjonen er like dypt forankret som de historiske vinrankene på åsene.

Dette er definitivt cruiset for deg som både er kunst interessert, historieinteresserte, matelskere og vinkjennere.
Nyt et kulinarisk-fokusert fransk cruise som tar deg til berømte restauranter, trøffelgårder, sjarmerende landsbyer og andre kulinariske hotspots, inkludert en smak av førsteklasses Valrhona fransk sjokolade og vin.

Dette er et 8 dagers cruise, prisindikasjon fra NOK 29.900,- (mars 2022), inkludert cruise i klassisk utvendig lugar, transfer, alle måltider, drikke og utflukter.
Ta kontakt for dag-for-dag program og pris inkludert fly fra Norge.

Seinen - Fra Paris til Normandie

En reise gjennom historien

Her kan du oppleve alt fra verdensbyen Paris til landsbygda i Normandie, og oppleve de mange sjarmstedene som; Richard the Lionheart's Chateau Gaillard, den middelalderske hovedstaden i Rouen, Monets elskede hjem i Giverny og de berømte strendene i Normandie.

Normandie har vært rammen for mange kamper gjennom århundrene, inkludert D-dags invasjonen av andre verdenskrig, og Normandie-strendene betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker, så du har et sjeldent valg å besøke flere av sine historiske steder, inkludert Omaha Strand.

Opplev en annen side av Nord-Frankrikes historie med en omvisning i det majestetiske slottet Versailles, en gang hjem til Louis XVI og Marie Antoinette.

Se det beste fra Paris på en av tre måter via cruise og bytur "Heart of Paris", en eksklusiv "Gjør som lokalbefolkningen" -turen eller en eksklusiv guidet "Let's Go" -sykkeltur. Det er mange muligheter til å delta i mer aktive opplevelser, for eksempel golf på Sainte-Mère-Église i Étretat, som ligger på klippen høyt over havet, noe som gjør golfspill til en minneverdig opplevelse og visuell fest.

Dette er cruiset for deg som ønsker å kombinere historien med storbyliv og sjarmerende landsbyer, godt akkompagnert av førsteklasses mat og drikke!

Dette er et 8 dagers cruise, prisindikasjon fra NOK 31.900,- (mars 2022),
inkludert cruise i klassisk utvendig lugar, transfer, alle måltider, drikke og utflukter.
Ta kontakt for dag-for-dag program og pris inkludert fly fra Norge.

Bordeaux

Avdekk den stolte arven og arven til Sørvest-Frankrike.

Sett seil langs tre fantastiske elver, Garonne, Dordogne og Gironde, på en fascinerende historisk og innholdsrik reise. Utforsk landets fantastiske kulisser, vinmarker og kulturskatter over hele regionen i Bordeaux, Fort Médoc, Cadillac, Blaye, Libourne og mer. Vandre gjennom arkeologiske underverk, historiske landemerker og fantastiske vingårder der du blir invitert til å smake på et utvalg av lokale franske fristelser.

Bli med på en naturskjønn kjøretur fra Blaye til Bourg langs Route de la Corniche Fleurie og beundre severdighetene til Blaye festning og Lansac vindmølle underveis. Sakte ting ned i Libourne og når du kommer tilbake til Bordeaux med flere vinsmaking, landsbyturer, et bondebesøk og Bordeaux kulturvandring. Bli med på et utstillingsvindu med det beste Sørvest-Frankrike har å tilby.

Utforsk verden av fransk gourmetmat med Connoisseur Collection-programmet, som inkluderer et utvalg av kulinarisk-inspirerte utflukter og aktiviteter, med besøk til vingårder, frukthager, restauranter, museer, kulinariske hotspots og mer.

Dette er et 8 dagers cruise, prisindikasjon fra NOK 29.900,- (april 2022),
inkludert cruise i klassisk utvendig lugar, transfer, alle måltider, drikke og utflukter.
Ta kontakt for dag-for-dag program og pris inkludert fly fra Norge.