Fra Brussel til Brugge på to hjul

Sykkeltur gjennom Flandern i Belgia

Brugge, Belgia. Middelalderske gamle hus laget av gamle murstein ved vannkanal med båter i gamlebyen. Sommersolnedgang med solskinn og grønne trær. Pittoreske landskap.

Drømmer du om en sykkelferie i Belgia? Vi har har skreddersydd en flott tur på to hjul gjennom legendariske Flandern fra Brussel til Brugge.

Sykkelrittet Flandern rundt har holdt på siden 1913 – og det er neppe tilfeldig at det er blitt så populært å sykle her. Her er det både flott, flatt og med fantastiske byer og koselige landsbyer. Dessuten er Belgia kjent for både øl, vafler, sjokolade og moules frites …

Vi har satt opp et åtte dagers turforslag hvor dere får sett det aller fineste regionen Flandern har å by på. Sykkelruten går gjennom det vidstrakte jordbrukslandskapet, gjennom landsbyer (perfekte for en vaffelpause!) og langs frodige kanaler. Sykkelveiene er godt merket, og for kulturinteresserte er dette rene skattejakten. Følg de gamle, flamske mestrene til de vakreste byene i Belgia og opplev blant annet kunstverkene i det gamle mestermuseet i Brussel, St. Bravo-katedralen i Ghent, Rubens-huset i Antwerpen, St. John’s chruch i St. Mechelen og Groeninge Museum i Brugge.

Klar for en dag for dag-gjennomgang?

1 av 8

2 av 8

3 av 8

4 av 8

5 av 8

6 av 8

7 av 8

8 av 8

Program

7 frokoster inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Overnatting i 3* og 4* hotell i 7 netter med frokost
  • Leie av sykkel
  • Rutebeskrivelse og kart
  • Bagasjetransport mellom bostedene

Dette er ikke inkludert

Flyreise fra Norge til Brussel

Pris fra kr 11 875,- per person i delt dobbeltrom (basert på minimum to reisende)

Tillegg for E-sykkel kr 1550,-
Enkeltroms tillegg kr 5680,-
Denne turen kan også sykles Brugge – Brussel

Startdato: Hver fredag eller søndag fra april - september