BYDGOSZCZ, POLEN - NYHET! Med 50 meters nytt og moderne basseng

Treningsleir - Bydgoszcz

Elv med elvebåt og fine bygninger og grønne trær på elvebredden.

I den flotte byen Bydgoszcz i Polen kan vi nå presentere svømmehallen Astoria. Dette er en perle av et splitter nytt 50 meters basseng som regnes som det aller mest moderne i hele landet.

Astoria har 10 baner, og her finner man det aller siste i tekniske finesser. Bassenget åpnet i 2020, og har allerede hatt flere besøk av det polske svømmelandslaget.

Her kan de også dele inn enkelte baner i to, slik at det er mulig også å trene i 25 meters lengde. Hallen har også såkalt motstrømbasseng, hvor man kan filme treningen.

Svømmehallen har også flere oppvarmingsrom, noen også med apparater. Det finnes også et stort fitness senter (mot kostnad).

På Astoria har klubber fortrinnsrett på trening, og de vil gjerne ha utenlandske klubber hit. Escape Travel har tilgang på baner i de fleste aktuelle tidsrom for norske klubber.

Topp 10 på trendlista!

Bydgoszcz ligger vakkert til, ved elvene Brda og Wisla, og kalles for "Polens Venezia". Byen ble for et par år siden stemt fram som en av de 10 mest trendy byene i Europa å besøke.

Gode flyforbindelser

Bydgoszcz ligger ca. 170 km fra Gdansk Airport, og bussturen tar drøye to timer. Det er meget gode flyforbindelser med Wizzair direkte til Gdansk fra 12 norske byer.

SAS og Norwegian flyr fra Oslo.

Hoteller

PRZYSTAN HOTEL 3 ***

Bra 3-stjerners hotell med en fantastisk beliggenhet ved byens kanalsystem. De aller fleste rommene har utsikt mot vannet, det samme har restauranten og møterommet.

Hotellet har bare 22 rom, og er beregnet på opphold i dobbeltrom. Gruppene bør ikke være større enn ca. 30 personer. Kjøleskap på rommene. Hotellet har ikke aircondition, men benytter vifter på rommene på varme sommerdager. Gratis internett.

Området der hotellet ligger kalles for «Mill Island» og er et flott og landlig område, midt i byen. Ca. 12 minutter å gå til Astoria svømmehall, på gangveier langs ved kanalene.

ZAWISZA HOTEL 3 ***

Hotellet ligger «landlig» til, ved byens øvrige idrettsanlegg med blant annet en stor stadion og friidrettsbane, ca 3 km fra byens sentrum
Veldig gode muligheter for basistrening i området, og byens største park ligger også i nærheten. Hotellet kan langt på vei beskrives som et idrettshotell.

74 rom, noen med tre og fire senger. Aircondition på dobbeltrommene. Hotellet prøver så langt som mulig å oppgradere trener(e) til en juniorsuite. Gratis internett på alle rom, og de fleste rommene har kjøleskap. Møterom er tilgjengelig. Ca. 10 minutters kjøring til svømmehallen, og det settes opp egne busser til trening.

Bydgoszcz