Calella, Spania Et av våre mest populære reisemål for svømmere

Treningsleir – Calella

Calella (17 000 innbyggere) ligger bare én time fra Barcelona ved den vakre Costa Brava-kysten. Calella er med sin 3 km flotte strand, levende gater og et summende natteliv mye mer enn bare enda en spansk badeby. Med mulighet for å besøke fornøyelsesparker, eller kjøre en tur til Barcelona, er det mye å se og oppleve nær Calella. Calellas beliggenhet på Costa Maresme betyr at temperaturen i sommermånedene stiger til omkring 30 grader. Med et mildt, men behagelig klima med opptil 20 grader på høsten og i vintermånedene er Calella dessuten perfekt for å få en tiltrengt dose D-vitamin, etter at vintermørket har lagt seg over Norge.

Både overnatting og mat holder høy klasse i Calella. Calella tilbyr en proff treningsleir med lang erfaring i svømmeleire. Dere bor veldig bra i sentrum av Calelall og treningen skjer i tilknytning til hotellene.

Trening

Her i Calella finner vi et veldig flott 50-meters basseng med hele ti baner (50m x 25m). Bassenget er åpent for trening året rundt og selvsagt oppvarmet. Bassenget er rett ved siden av hotellene. Over 200 svømmeklubber besøker anlegget årlig.

Hotell

Rangert 4 stjerner

Hotel Bernat II

Hotel Bernat II er et 4-stjerners superior hotell som ligger 100 meter fra Calella Strand. Alle rommene har bad, balkong, air condition, TV og minibar. Hotellets restaurant har et stort utvalg av spanske retter til frokost, lunsj og middag. På hotellet finner du også svømmebasseng, pianobar, badstue og spa.

Hotellet har 137 pent innredede rom i forskjellige størrelser og kategorier. Rommene har som et minimum aircondition, satellitt-TV, minibar, sikkerhetsboks (mot et tillegg) samt bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Stort sett alle rommene har balkong.

Rangert 5 stjerner

Sant Jordi Boutique Hotel

Hotel Sant Jordi er et femstjerners boutiquehotell som ble helt nyrenovert i 2017. Ideen er å blande luksus og velvære, så gjestene får en unik opplevelse i en familiær atmosfære.

Hotellet har bare 37 rom, og alle rommene har sitt personlige preg og er designet ned til minste detalj.

Her er det også et 1200 m2 stort spa med alt du kan ønske deg for en herlig spaopplevelse.