Colonia Sant Jordi, Mallorca, Spania Svømmetreningsleir i verdensklasse

Treningsleir – Mallorca

I Colonia Sant Jordi, helt sørøst på øya, har tre tidligere toppsvømmere bygget et velfungerende svømmeanlegg.

Mallorca har en storslått natur og et perfekt klima, og er i skuddet som aldri før. Colonia er for de fleste en ukjent perle på den vakre øya i Middelhavet. Her finner man de flotteste strendene på hele øya og en riktig så hyggelig ferieby.

Til hovedstaden Palma er det drøyt 50 kilometer og fra flyplassen bruker man bare en halvtime med buss til Colonia. Utenfor Colonia ligger den flotte øya Cabrera, som i dag er en fredet nasjonalpark. Turistbåtene tar dere med dit på en helt spesiell og spennende utflukt.

Trening

Best Centre-senteret ble etablert av tre tidligere engelske toppsvømmere, og åpnet portene sommeren 2009. Anlegget har vært en stor suksess fra første dag. Da vi besøkte senteret første gang i mai 2010 var det britiske OL-laget der på sitt andre treningsopphold på under ett år. Best Centre ble også benyttet av det spanske landslaget til VM-oppkjøringen i 2009.

Det er med stolthet Escape Travel står som norsk agent for dette fantastiske svømmesenteret.

Bassenget er 50 x 25 meter x 2 meter (10 baner) og har selvsagt det aller siste av teknisk utstyr. Bassenget holder ca. 27 grader og har 2 undervannsvinduer som man kan filme fra. Eget treningssenter (gym) på stedet er inkludert i prisen og det er også møterom på senteret.

Hotell

Rangert 3plus stjerner

Bluewater Hotel

Bluewater Hotel ligger midt i vakre Colonia Sant Jordi, kun 350 meter fra den nærmeste sandstranden og ca. 1 kilometer fra det berømte fyret Far de la Colonia. På hotellet finnes utendørsbasseng, bar, en vanlig lounge og en hagesolterrasse. Bluewater Hotel er et mindre hotell med kun 32 rom. Alle rom har skrivebord, flatskjerm-TV, aircondition og eget baderom.
Avstand til Palma de Mallorcas flyplass er kun 34 kilometer og til BEST Centres fine treningsanlegg er det bare noen minutter å gå.