Lloret de Mar, Spania Treningsleir for fotball, svømming og håndball

Treningsleir – Lloret de Mar

På den vakre Costa Brava-kysten ligger den populære turistbyen Lloret de Mar, en drøy times biltur nord for Barcelona. Lloret og nabobyene kan by på mange flotte strender, shopping og et rikt utvalg av restauranter. Nærheten til verdensbyen Barcelona, gjør at et besøk der hører med. 25 minutter fra flyplassen i Girona (Ryanair fra Torp) og en drøy time fra Barcelona Airport. Husk også at det ofte er rimeligere flybilletter til Barcelona enn de fleste spanske byer.

Foruten den nye svømmehallen fra 2014 kan det nærliggende idrettsanlegget by på både innendørshall, fotball og friidrettsbane. I området rundt Lloret er det flotte løypenett for jogging og spaserturer, og Costa Brava er utmerket for sykling.

Trening - svømming

Et fantastisk flott og splitter nytt 50 meters innendørs basseng med 10 baner. Bassenget kan med enkle grep gjøres om til to 25 meters basseng. Her finner man også et flott treningsstudio.

Trening - fotball

Inne i Lloret de Mar ligger det tre fotballbaner; en naturgressbane og to kunstgressbaner. Begge kunstgressbanene er nye, og alle tre banene ligger kun noen minutters gange fra hotellen.

Trening - håndball og basket

For håndball og basket finnes det to anlegg med tre fullstore haller i Lloret de Mar. I nabobyen Blanes finnes et fantastisk, nybygget anlegg med fire haller og solide stativer. Anlegget er på over 7.000 kvadratmeter.

Hotell

Rangert 4plus stjerner

L´Azure Hotel

L´Azure Hotel åpnet i 2020 og er et førsteklasses hotell med beliggenhet midt blant alle Lloret de Mars fine treningsanlegg. Til den fine sandstranden er det fem minutters gangavstand, og alle Llorets butikker, resturanter, caféer og barer ligger rett rundt hjørnet. L´Azure er moderne og smakfullt innredet med lekkert design og gir en luksuriøs følelse. Hotellet har et stort bassengområde med en stor solterrasse og på taket finnes et luksuriøst infinity pool med bar og lekker utsikt over Middelhavets glitrende vann. Det finnes totalt fire barer, to resturanter og dessuten et spa på over 600 kvadratmeter og et velutstyrt treningsrom.
Avstand til treningsanleggene: Svømmehallen: 400 meter, fotballbaner: 0-750 meter, idrettshaller: 200-750 meter, friidrettsstadion: 100 meter, padel: 500 meter.

Evenia hotels aerial

Rangert 4 stjerner

Evenia Olympic Suites

To hundre meter fra svømmehallen ligger et stort hotellkompleks som består av fire hotell. Vi vil for det meste benytte Evenia Olympic Suites 4*. Her finner man store rom med separat stue. De største rommene kalles «Apartments» og er på 33 kvadratmeter. Disse har blant annet et lite kjøkken med kjøleskap og mikroovn, aircondition, satellitt-TV, safe og terrasse. Til felles benyttelse for alle hotellene, er det flere restauranter, seks svømmebasseng (hvorav to er oppvarmet), SPA og fitness-senter. Hotellene ligger i et rolig område av Lloret, en snau kilometer fra stranden og Middelhavet