Treningsleir – Lloret de Mar, Barcelona

Spania lloretdemar02

På den vakre Costa Brava-kysten ligger den populære turistbyen Lloret de Mar, en drøy times biltur nord for Barcelona. Rett over gaten ligger fire flotte hoteller som tilhører Olympic Garden.

Foruten den nye svømmehallen fra 2014 kan det nærliggende idrettsanlegget by på både innendørshall, fotball og friidrettsbane. I området rundt Lloret er det flotte løypenett for jogging og spaserturer, og Costa Brava er utmerket for sykling.

Lloret og nabobyene kan by på mange flotte strender, shopping og et rikt utvalg av restauranter. Nærheten til verdensbyen Barcelona, gjør at et besøk der hører med. 25 minutter fra flyplassen i Girona (Ryan Air fra Torp) og en drøy time fra Barcelona Airport. Husk også at det ofte er rimeligere flybilletter til Barcelona enn de fleste spanske byer.

Trening

Et fantastisk flott og splitter nytt 50 meters innendørs basseng med 10 baner. Bassenget kan med enkle grep gjøres om til to 25 meters basseng. Her finner man også et flott treningsstudio.

Strand med promenade, badegjester og fjell i bakgrunnen

Rangert 4 stjerner

Evenia Olympic Suites

To hundre meter fra svømmehallen ligger et stort hotellkompleks som består av fire hotell. Vi vil for det meste benytte Evenia Olympic Suites 4*. Her finner man store rom med separat stue. De største kalles «Apartments» og er på 33 kvadratmeter. Disse har blant annet et lite kjøkken med kjøleskap og mikroovn. Aircondition, og to satellitt-TV, safe og terrasse. Til felles benyttelse for alle hotellene, er det flere restauranter, seks svømmebasseng (hvorav to er oppvarmet), SPA og fitness-senter. Hotellene ligger i et rolig område av Lloret, en snau kilometer fra stranden og Middelhavet