Poznan, Polen Fint hotell rett ved moderne innendørs 50-metersbane

Treningsleir – Poznan

Torg med brostensbelagt gate, fontene og fargerike hus

Sjarmerende Poznań i vestre Polen er landets femte største by. Poznań er en stor universitetsby – drøyt 120 000 personer studerer ved byens titalls høyskoler. Det er en gjestfri by og lett å gjøre seg forstått på engelsk. I tillegg finnes det mange gode restauranter og kafeer. Det gamle torget med rådhus i renessansestil utgjør byens sentrum. Rett inntil torget ligger det kongelige slottet, hvor den siste polske kongen som regjerte fra Poznań, Przemysl II, hadde sin residens.

Svømmeanlegget tilbyr en moderne innendørs 50-metersbane og et separat basseng med hoppetårn. Det finnes også et førsteklasses treningssenter ved svømmeanlegget, som man kan benytte seg av mot en liten avgift.

Hotell

Rangert 3plus stjerner

Novotel Poznan Malta

Vi kan anbefale å bo på Novotel Poznan Malta som ligger perfekt plassert rett ved Aquapark Termy Maltanskie og ca. 2,5 kilometer fra gamlebyen. Inn til Poznańs flotte sentrum kommer man seg lett med trikk (10 minutter). Hotellet har en fin terrasse, restaurant og utendørs svømmebasseng. Det finnes 149 romslige rom med gratis WI-FI og TV.