Treningsleir – Torremolinos

Svømmekonkurranse

Nytt og toppmoderne basseng fra 2011. Mange topputøvere har benyttet og benytter anlegget. 50m

Kjent og veldrevet ferieby, rett sør for Malaga. Torremolinos kan by på noen av de flotteste sandstrender på hele Costa Del Sol, og hit har turister fra hele Europa funnet veien i flere tiår. Området har 320 soldager i året, og selv vinterstid er snittemperaturen på 16 – 18 grader.

Foruten yrende strandliv kan byen på meget gode shoppingmuligheter samt et blomstrende natteliv for de som er interessert i det.

Trening

Virgen Del Carmen.

Nyhet – 50 meter utendørsbasseng!

1. mai 2011 åpnet et splitter nytt og topp morderne 50 meters utendørs basseng i Torremolinos. Med det aller siste innen tekniske finesser, vil dette bli et basseng helt i europeisk toppklasse. Fra tidligere har idrettssenteret i byen både et 25 og 50 meters innendørs basseng.

Det populære svømmesenteret har lenge tiltrukket seg toppsvømmere fra hele Europa. Det er heller ikke mange kilometrene til det nye fantastiske anlegget i Malaga.

I årene som kommer vil denne regionen befeste sin stilling som et ledende svømmedestinasjon i sør – Europa. Idrettssenteret i Torremolinos kan også tilby innendørshall, fotballbaner og styrkerom.

Utsikt over hotell, strand og basseng

Rangert 4 stjerner

Grand Hotel Cervantes

Totalrenovert i 2008, svært bra standard. Mange av rommene har sjøutsikt. Air condition, kjøleskap, flatskjerm og wifi (liten kostnad) på alle rom. Stor og flott restaurant som serverer god og rikholdig mat 3 ganger daglig. Også mulighet for ”All inclusive”. Hotellet har både ute og innendørs svømmebasseng. På takterrassen har du en fantastisk utsikt over strendene og havet. Oppvarmet innendørs bassenget og et lite gym og treningsrom. Hotellet ligger i nedre del av sentrum med direkte tilgang til gågatene, og 5 – 10 min. gange til kilometer lange strender. I utgangspunktet legger vi opp til busstransport til sportssenteret. (Eventuelt biler/minibusser ved mindre grupper). Det tar ca. 18 – 20 min. å gå fra hotellet til senteret.