Torremolinos, Spania Topp moderne 50-meters utendørsbasseng

Treningsleir – Torremolinos

Torremolinos er en kjent og veldrevet ferieby, som ligger rett sør for Malaga. Torremolinos byr på noen av de flotteste sandstrendene på hele Costa Del Sol, og hit har turister fra hele Europa funnet veien i flere tiår. Området har 320 soldager i året, og selv vinterstid er snittemperaturen på 16 – 18 grader.

Foruten yrende strandliv kan byen by på meget gode shoppingmuligheter samt et blomstrende natteliv for de som er interessert i dét.

Trening - Virgen Del Carmen

1. mai 2011 åpnet et splitter nytt og topp moderne 50-meters utendørsbasseng i Torremolinos. Med det aller siste innen tekniske finesser, er dette et basseng helt i europeisk toppklasse. Fra tidligere har idrettssenteret i byen både et 25- og 50-meters innendørs basseng. Idrettssenteret i Torremolinos kan også tilby innendørshall, fotballbaner og styrkerom.

Hotell

Rangert 4 stjerner

Grand Hotel Cervantes

Hotellet ble totalrenovert i 2008 og holder svært høy standard. Mange av rommene har sjøutsikt. Det er air condition, kjøleskap, flatskjerm og wifi (liten kostnad) på alle rom. Stor og flott restaurant som serverer god og rikholdig mat tre ganger daglig. Det er også mulighet for ”all inclusive”.

Hotellet har både utendørs og innendørs svømmebasseng.

På takterrassen har du en fantastisk utsikt over strendene og havet. Oppvarmet innendørsbasseng og et lite treningsrom. Hotellet ligger i nedre del av sentrum med direkte tilgang til gågatene, og 5 – 10 min. gange til kilometerlange strender. I utgangspunktet legger vi opp til busstransport til sportssenteret. (Eventuelt biler/minibusser ved mindre grupper). Det tar ca. 18 – 20 min. å gå fra hotellet til sentrum.