Alicante, Spania Naturgressbaner av høyeste kvalitet og overnattingsstedet er av ypperste klasse

Melia Villaitana Football Center

Meliá Villaitana ligger vakkert plassert mellom fjell og golfbaner, med fantastisk utsikt over Gran Bahia-bukten på Costa Blanca. De spanske arkitektene Andres og Juan Carlos Piñeiro har latt seg inspirere av områdets tradisjonelle arkitektur og skapt en resort som kan minne om en liten, pittoresk spansk by. Resultatet er en koselig atmosfære med blant annet et torg med et godt utvalg av forskjellige resturanter og flere bassengområder, hvorav det største bassenget også har en kunstig strand.

Det nybygde fotballsenteret holder en unik standard, med to naturgressplener av aller høyeste kvalitet. Takket være vårt store kontaktnettverk kan vi arrangere treningskamper for både landslag, eliteklubber og amatørlag. Et utvalg av fotballklubber som har besøkt oss de siste årene er Schalke04, Southampton FC, Viktoria Plzen, Rapid Wien, Middlesbrough og ikke minst Molde.

Ved siden av fotballfasilitetene finner man to 18-hulls golfbaner har høy kvalitet, padel-og tennisbaner, profesjonelt treningssenter og et flott spa. I nærliggende Benidorm er utvalget av resturanter, barer og natteliv stort, og byen har de siste årene vært gjennom en betydelig ansiktløfting.

Villaitana ligger rett nord for Alicante, kun en halvtime med bil fra flyplassen.

Helpensjon

Pris fra 8990 kr

Høydepunkter

Fakta Villaitana Football Center

Villaitana Football Center rår over to 11-manns naturgressbaner (105x68 meter) og to 7-manns naturgressbaner for oppvarming og keepertrening. Under hver treningsøkt har dere tilgang til en 11-mannsbane og en 7-mannsbane. Banene ble anlagt i 2016 og er av topp kvalitet. Alt av treningsmateriell dere måtte behøve inngår i prisen. Det finnes også plattformer for video- og TV-innspilling.

Video fra Melia Villaitana Football Center

Hotell

Rangert 4plus stjerner

Meliá Villaitana

Hotel Meliá Villaitana er en 4-stjerners høyklasseresort med et luksuriøst spaanlegg, utendørsbassenger med kunstige strender, to golfbaner som er designet av Jack Nicklaus samt padel- og tennisanlegg. Fra hotellet har dere fantastisk utsikt over Gran Bahía-bukten, som ligger rett nord for Alicante. På Villaitana finnes seks resturanter, hvorav alle har sine individuelle særpreg. Ved bassenget ligger en bar som serverer enkle matretter. Hotellet er bygget som en tradisjonell Middelhavsby, med 25 adskilte bygninger i typisk arkitektstil.

De store rommene har egen balkong eller terrasse, satellitt-TV, air condition, vannkoker og eget baderom med hårføner.

Meliá Villaitana er også et velutrustet konferansehotell som er vertskap for mange internasjonale konferanser.