Treningsleir – X-Bionic Sphere, Samorin

Treningsanlegg med hotell og elvebredde

X-Bionic Sphere ligger midt i sentral-Europa kun 2 min. fra Bratislava, 6 mil fra Wien og 12 mil fra Budapest. X Bionic Sphere ligger ved Donaus bredder på et område på mer enn 1 000 000 kvm. Her har man idrettsfasiliteter i verdensklasse for intet mindre enn 27 olympiske idretter og et nybygget toppklassehotell.

Anlegget ble åpnet i 2016 og her finner man blant annet et utendørs 50-metersbasseng, et toppmoderne friidrettsanlegg, en UEFA-godkjent fotballbane, et profesjonelt treningssenter over to etasjer og mye mer. Losji skjer i det nye hotellet som har fire restauranter, et stort konferansesenter, spa, kino med mer.

Utendørsbassenget (50 meter) er oppvarmet fra april til midten av oktober. Bassenget har ti baner, store tribuner og Omega tidtakingssystem. Innendørs-bassenget er 25 meter. Dette bassenget har også Omega-system og tribuner. Godt med rom for oppvarming.

X-Bionic Hotel er et nytt hotell av høy standard som ligger midt i det fantastiske idrettsområdet med gangavstand til alle treningsfasiliteter. Rommene har to soverom med to separate senger på hvert rom. Badene er lekre og det er godt med plass i garderobene.