Samorin, Slovakia Treningsfasiliteter for 27 olympiske idretter

Treningsleir – X-Bionic Sphere

X-Bionic Sphere ligger midt i Sentral-Europa, kun 2 mil fra Bratislava, 6 mil fra Wien og 12 mil fra Budapest. X Bionic Sphere ligger ved Donaus bredder på et område på mer enn 1 000 000 kvm. Her har man idrettsfasiliteter i verdensklasse for intet mindre enn 27 olympiske idretter og et nybygget hotell i toppklasse.

Anlegget ble åpnet i 2016 og her finner man blant annet et utendørs 50-metersbasseng, et toppmoderne friidrettsanlegg, en UEFA-godkjent fotballbane, et profesjonelt treningssenter over to etasjer og mye mer. Losji skjer i det nye hotellet som har fire restauranter, et stort konferansesenter, spa, kino og enda mer.

Trening svømming

Utendørsbassenget (50 meter) er oppvarmet fra april til midten av oktober. Bassenget har ti baner, store tribuner og Omega tidtakingssystem. Innendørs-bassenget er 25 meter. Dette bassenget har også Omega-system og tribuner. Det er også godt med rom for oppvarming.

Trening fotball

Fotballstadion på anlegget med FIFA-standard med elektriske lys og tribune for 5000 tilskuere. Allerede nå har for eksempel Slovakias landslag, Besiktas og Liverpools U17-lag haft treningsleire her.

Hotell

Rangert 4plus stjerner

X-Bionic Hotel

X-Bionic Hotel ble innviet samtidig som det øvrige anlegget i 2016. Hotellet av høy klasse ligger midt i det fantastiske idrettsområdet med gangavstand til alle treningsfasiliteter. På hotellet finnes blant annet et stort og imponerende konferansesenter, fire resturanter, et flott og koselig spaanlegg, kino, bar med biljardbord og bowling. Det meget velutrustede treningsrommet ligger i samme bygning som svømmehallen og badelandet. Rommene er lyse og moderne utrustet, har to soverom med to separate senger i hvert rom, godt med garderobekapasitet og friske baderom.