Sykkeltur i utfluktspakken! Ny seilingsrute!

5* Blomstercruise/ Elvecruise – På sykkel i Nederland og Belgia

Fargerikt tulipanfelt foran en nederlandsk vindmølle under en pent skyfri himmel.

På dette blomstercruiset opplever du det beste av Holland og Belgia når våren er på sitt fineste. Vi starter i Amsterdam, hvor vi får se tulipanblomstring og mange nydelige varianter i blomsterparken Keukenhof (inkludert). Her får vi mulighet for mange opplevelser i Amsterdam fordi den starter og ender i Amsterdam med god til til vår rådighet. Vi seiler også innom historie- og innholdsrike byer som Nijmegen, Antwerpen, Rotterdam og Dordrecht. Dette er en ny og spennede seiligsrute for vårt blomstercruise, hvor vi også får med oss blant annet smakinger, byrundturer, historie.

Strekningen byr på flotte omgivelser, sluser, hyggelige byer og ikke minst mulighet for fine utflukter. Dette kommer i tillegg til nydelig mat og drikke på skipet vi seiler med.

MS Viva Enjoy, er et nytt skip vi med glede presenterer. Et 5* skip med moderne og smakfullt interiør og førsteklasses service, første gang sjøsatt i 2024. På elvecruisene med MS Viva Enjoy er også mat og drikke inkludert på hele seilingen, sammen med en servering av afternoon tea i løpet av seilingen, stor og rikholdig barmeny i loungen, samt minbar og kaffemaskin på lugaren.

Norsk reiseleder

Keukenhof inkludert i prisen

Nytt skip fra 2022

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

MS Viva Enjoy (illustrasjonsbilde)

MS VIVA Enjoy

Rederi: VIVA Cruises
Byggeår: 2024
Lengde: 135 m
Antall dekk: 3 – Øvre dekk, midtdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer: 190

Helt nytt førsteklasses skip med fasiliteter som: tre spisesteder; restaurant Riverside, Moments og Viva's Bistro, åpen salong med bar og resepsjon. Soldekk med solstoler, utendørs lite bad og putting green. Sykler er tilgjengelig om bord for utlån (16 stk). Velværeområde med dampbad og infrarød badstu, treningsstudio med tredemølle, sykkel og vekter. Heis fra midtdekk til øvre dekk. Seks trinn til nedre dekk og opp til soldekk.

Lugar: Alle 95 lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® eller lign. Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin og safe.

Utflukter

Inkludert utflukt

Dag 2 - Keukenhof, 4,5 t.

Inkludert

Amsterdam

Utfluktspakke

1750,-

Utfluktspakken inneholder 5 utflukter og kan bestilles senest 35 dager før avreise.

Utfluktene kan også kjøpes enkeltvis om bord, til pris oppgitt i EURO og med forbehold om ledig kapasitet.

Utfluktene er med engelsktalende guide.

Med forbehold om endringer fra rederiets side.

Dag 3 - byrundtur, Hoorn

Vi opplever byen til fots

Hoorn

€ 18

Dag 4 - Rotterdam

Spasertur med smaking

Rotterdam

€ 24

Dag 5 - byrundtur Brussel

Vi får se flotte høydepunkt i byen

Brussel

€ 48

Dag 6 - Antwerpen

Byvandring til fots

Antwerpen

€ 38

Dag 7 - Nijmegen

Byrundtur med solcelledrevet tog på hjul med stopp underveis

Nijmegen

€ 15

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Direktefly med SAS tur-retur Oslo-Düsseldorf (avreise fra andre byer på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • alkoholfri drikke, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • Utflukt til blomsterparken Keukenhof
 • En servering av Afternoon tea på seilingen
 • Norsk reiseleder med fra Norge
 • Tips til besetning

Dette er ikke inkludert

 • Tips til guider og sjåfører
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utfluktspakken (se egen info)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer