Sykler til utlån på skipet

5* Blomstercruise i Nederland og Belgia

Tulipaner i lange, fargerike rekker, knopper som springer og vårsol på trivelige bytorg – fins det en bedre tid å besøke Nederland og Belgia på? Når vi legger til et splitter nytt 5* skip og en ny og spennende seilingsrute, er det en riktig så fristende reise vi kan tilby.

Blomstercruiset vårt starter i Amsterdam, hvor vi får se tulipanblomstringen i blomsterparken Keukenhof (utfluktspakke). På dette elvecruiset får vi dessuten ekstra mye tid til mange opplevelser i Amsterdam. Vi seiler også innom historie- og innholdsrike byer som Enkhuizen, Nijmegen, Antwerpen, Rotterdam og Dordrecht på vår nye seilingsrute.

MS Viva Enjoy, er et nytt skip som skal stå ferdig i 2025. Dette er et 5* skip vi med moderne og smakfullt interiør og førsteklasses service. På elvecruisene med MS Viva Enjoy er også mat og drikke inkludert på hele seilingen, sammen med en servering av afternoon tea, innholdsrik barmeny i loungen, samt minbar og kaffemaskin på lugaren.

Reiseleder med fra Norge

Mye tid i spennende Amsterdam

Nytt skip fra 2025

Avreiser

 • 23.04.2025
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 26.000,-

  Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert

MS Viva Enjoy (illustrasjonsbilde)

MS VIVA Enjoy

Rederi: VIVA Cruises
Byggeår: 2024
Lengde: 135 m
Antall dekk: 3 – Øvre dekk, midtdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer: 190

Helt nytt førsteklasses skip med fasiliteter som: tre restauranter; Riverside, Moments og Viva's Bistro, åpen salong med bar og resepsjon. Soldekk med solstoler, utendørs lite bad og putting green. Sykler er tilgjengelig om bord for gratis utlån (16 stk). Velværeområde med dampbad og infrarød badstu, treningsstudio med tredemølle, sykkel, manualer og romaskin. Heis fra nedre dekk til øvre dekk. Trappetrinn opp til soldekk. Undeholdning om bord enkelte kvelder.

Restaurantene:
Riverside har et internasjonalt gourmetkjøkken med innspill av lokale retter. Til lunsj og middag tilbys et utvalg av flere retters menyer.
Moments er en restaurant med meny fra Middelhavets kjøkken med retter som bærer kokkens signatur. Nydelige retter med tilpasset vin.
Viva's Bistro er i akterenden av skipet og har klassiske retter innenfor "maritim sjømat". Enten til lunsj med fish & chips med nybakt rødspettefilet i en sitron-tartar saus eller moules marinieres eller om kvelden med en bouillabaise Marseilles. Åpent både til lunsj og middag.

Lugar: Alle 95 lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® eller lign. Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin og safe. Suitene ligger på øvre dekk.

Utflukter

Utfluktspakke (kjøpes på forhånd)

Ikke bekreftet - kommer når innholdet er klart

Utfluktspakke for 2025 vil inneholde et utvalg utflukter som kan bestilles i forkant. Utfluktene er ikke bekreftet fra rederiet ennå, men vi publiserer innhold og pris for 2025 så fort vi mottar dette fra rederiet. Er du påmeldt denne turen vil du automatisk få tilsendt en epost med informasjon om utfllukter og pris når dette er klart.

Utfluktene er med engelsktalende guide.

Med forbehold om endringer fra rederiets side.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly tur-retur Oslo-Amsterdam (avreise fra andre byer på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • All-inclusive om bord (fra middag første dag til frokost siste dag)
 • alkoholfri drikke, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • En servering av Afternoon tea på seilingen
 • Norsk reiseleder med fra Norge
 • Tips til besetning

Dette er ikke inkludert

 • Tips til guider og sjåfører
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utfluktspakken (se egen info)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.

Lignende turer