Bridge, sol og reiseglede

Bridgetur til Mallorca

Katedralen La Seu ved solnedgang, Palma de Mallorca -øyene, Spania

Vi har reist med våre bridgevenner til vakre Mallorca i en årrekke og hotellet vi bor på får alltid topp karakter. Her kan du kombinere luksusliv på flott hotell med hyggelig sosialt samvær - og selvsagt rikelig med tid til å spille bridge. Mulighetene er absolutt tilstede for å utvikle seg til å bli en bedre bridgespiller, samtidig som du kan nyte den deilige vårsola.

Hotellet har også spa og en flott strand i nærheten, og hovedstaden Palma de Mallorca ligger bare ca. 20 minutters kjøretur unna. Her er det både storbyfølelse og småbysjarm med flotte handlegater og rikt restaurantliv.

Dette er en av våre mest populære turer, så her lønner det seg å bestille tidlig for å være sikret plass.

Bestillingsfrist 23. januar 2024.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Bli med Trygve Sætereng og Escape Travel på Bridgeferie til Mallorca!

Trygve begynte å spille bridge i tenårene, og har gjort det siden. Han har i over 20 år vært autorisert turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF). Trygve har arrangert reiser og turneringer i over 20 år, og er vant med å være turvert for reiseglade bridgespillere.

Bridge er et fantastisk spennende kortspill, og en fin hobby for deg som liker sosiale lag hvor man sammen med likesinnede spiller i makker-par. Hver ettermiddag spiller vi bridge og det deles ut mange premier.

Lær mer! To formiddag hver uke arrangerer Trygve kurs.

Se egen side for bridgeturer.no/escape.no her

Mallorca med sin flotte natur, rike kultur og gode klima er et populært reisemål. Inne på øya snor idylliske vandreleder seg mellom lunder med krokete oliventrær og havutsikten er aldri langt unna. Øyas sjarmerende fjellandsbyer er vel verdt et besøk, og la deg gjerne friste av en landsbylunsj med landbrød, tapasskinke og mallorcanske oster.

Palma

Fargerike hus i Palma

Palma de Mallorca er øyas hovedstad og største by, og kalles ofte et mini-Barcelona. Arkitekturen minner om den i Catalonias hovedstad, og det gjør også det pulserende gatelivet. Den sjarmerende gamlebyen med sine snirklete trange brostensgater, blomstrende torg og fristende restauranter er et hyggelig bekjentskap. Butikkene bugner av lokale spesialiteter og her finnes det siste innen mote og design, samt et stadig større utvalg av trendy restauranter og nattklubber. Gjennom historien har byen opplevd arabisk, spansk, katalansk og romersk innflytelse og de rundt 400 000 innbyggerne som bor her i dag skaper et fargerikt gatebilde.

Det mallorcanske hverdagslivet med handel, kafékultur, gateartister og turistenes vandringer mellom severdigheter og tapasbarer er en artig opplevelse. Palmas kjennemerke, den 44 meter høye gotiske katedralen «La Seu», skal være bygget av den første kong Jaime allerede på 1230-tallet. Katedralen sto ferdig i 1601 og er verdens eneste gotiske katedral som er bygget ved sjøen. Hvor enn du går i Palma, ser du den imponerende katedralen, og vi bor bare en liten halvtime unna.

Program

Vi har reist med våre bridgevenner til vakre Mallorca i en årrekke og hotellet vi bor på får alltid topp karakter.

Dette er en av våre mest populære turer, så her lønner det seg å bestille tidlig for å være sikret plass.

Rangert 4 stjerner

Hotel Ponent Mar

Det populære leilighetshotellet Ponent Mar ligger en liten halvtimes kjøretur fra Palma. Hotellet holder god standard og ligger flott til i et rolig område på en klippe ut mot havet. Hotellet har flere restauranter og barer og er kjent for sin hyggelige atmosfære. Det finnes også en stor solterrasse med basseng og solsenger her, og i øverste etasje ligger det et flunkende nytt bassengområde med herlig utsikt.
Du finner mer informasjon om hotellet her

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Direktefly Oslo–Palma t/r med Norwegian
 • Innsjekket bagasje per person: To kofferter, maks 20 kg per kolli
 • Håndbagasje per person: Ett kolli, maks 10 kg
 • Flyskatt og avgifter pr 17. november 2023
 • Busstransport fra flyplassen til hotellet og retur
 • 14 netter på Hotel Ponent Mar 4*
 • En middag per uke
 • Bridgespilling hver ettermiddag
 • Konferanserom med bridgebord
 • Turneringsleder Trygve Sætereng

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt over
 • Drikkevarer
 • Turist-tax € 36,50 betales direkte til hotellet før avreise

Spillavgift € 100 per person kommer i tillegg for de som skal spille Bridge. Beløpet betales til turneringsleder ved ankomst til hotellet.