Elvecruise mellom Amsterdam og Basel

Klassiske Rhinen

Fra blomstrende Amsterdam med sine kanaler og sjarmerende broer til universtitetsbyen Basel i Sveits med sin pittoreske gamleby - på dette cruiset får du oppleve et nydelig stykke Rhinen. På veien gjennom Nederland, Tyskland, Frankrike og til Sveits seiler vi forbi langstrakte vinmarker, middelalderborger med århundrers sus av historie i steinveggene sine, småbyer som hentet ut av eventyrbøkene og ingeniørmesterverk av kanaler og sluser.

En rekke utflukter tar deg med inn i historien – på brosteinsbelagte gater omgitt av bindingsverkshus. Her får du virkelig oppleve den frodige Rhindalen!


Vin. øl, drinker og mineralvann inkludert

Delikat, franskinspirert mat med lokale innslag om bord

WIFI inkludert

Avreiser

 • 15.09.2025
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 27.980,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: MS Symphonie

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

MS Symphonie som seiler på Donau i vakkert solskinn

Rangert 4plus stjerner

MS Symphonie

Rederi CroisiEurope
Byggeår
1997 (totalrenovert 2017)
Lengde
110 m
Antall dekk 2
Passasjerer
106

Skipet er totalrenovert og delikat. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong, bar med dansegulv, resepsjon, suvenirbutikk og soldekk. CroisiEurope er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken.

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. De forhåndsbestilte utfluktene vil være med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris og med forbehold om ledig kapasitet.

Utfluktsprisene for 2025 er ikke klare fra rederiets side per i dag, og vil bli lagt ut her så snart de foreligger. Alle som har bestilt elvecruise, vil få prisen på utfluktspakken tilsendt.

Utfluktspakke

2025: priser kommer snart

Dag 2 Byrundtur i Amsterdam// Byrundtur i Haarlem

Amsterdam

Dag 3 Friluftsmuseet i Arnhem

Nijmegen

Dag 4 Byvandring i Køln

Køln

Dag 5 Byrundtur i Mainz med Gutenbergmuseet

Mainz

Dag 6 Colmar & Unterlinden kunstmuseum

Breisach

Dag 7 Kanalbåttur og byvandring i Strasbourg

Strasbourg

Lignende turer