Nyhet! Elvecruise og en fantastisk togreise

Elvecruise på Rhinen med Glacier Express

Den franske byen Strasbourg

Bli med på et elvecruise som tar oss inn til hjertet av Sveits og på en uforglemmelig togreise med Isbreekspressen, eller Glacier Express som den er bedre kjent som. Forbered deg på en spektakulær togtur gjennom de sveitsiske alper i komfortable panoramavogner. Broer, tunneler, grønne fjellsider og landsbyer – snakk om orkesterplass til noe av det ypperste fjellandet kan tilby!

Vi besøker også blomsterøya Mainau i Bodensjøen, hvor hele øya er en stor, blomstrende og frodig park. Sammen med et av Europas største fossefall – Rheinfall utenfor Schaffhausen – og pittoreske Strasbourg, blir dette et elvecruise med store opplevelser. Innimellom utfluktene slapper vi av på vårt lekre elvecruiseskip, med nydelig mat og gode viner til.


Delikat, franskinspirert mat med lokale innslag om bord

Vin, øl, drinker og mineralvann inkludert

Utflukter inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

4 frokoster, 4 lunsjer og 4 middager inkludert

Skipet

MS La Boheme

Rangert 3plus stjerner

MS La Boheme

Rederi CroisiEurope
Byggeår
1995 (renovert 2011)
Lengde
110 m
Antall dekk
2
Passasjerer
158

Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong med bar og dansegulv, og soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, franskinspirerte kjøkken. Wi-Fi i salongen og resepsjonen.

Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene på hoveddekk har små vinduer, mens lugarene på øvre dekk har store, firkantede vinduer som kan åpnes øverst.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Utflukter

På denne reisen er utfluktene inkludert i reisens pris.

Utflukter

Inkludert i prisen

Dag 1 Kveldscruise på kanalene i Strasbourg

Inkludert

Strasbourg

Dag 2 Bilmuseet - La Cité de l’Automobile

Inkludert

Breisach

Dag 3 Glacier Express fra Andermatt til Chur

Inkludert

Basel

Dag 4 Mainau & Rhinfallet

Inkludert

Basel

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly Oslo - Strasbourg t/r (pris på fly fra andre byer på forespørsel)
  • Flyskatter og havneavgifter
  • Fire netters cruise i utvendig lugar
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og viner fra vinlisten)
  • Fire utflukter
  • Transport mellom flyplass og skip
  • Norsk reiseleder med fra Oslo

Dette er ikke inkludert

  • Tips til besetning, lokale guider og sjåfører
  • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tips varierer fra land til land, og for mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar den siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. Tips som kommer inn fordeles mellom alle ansatte om bord og settes stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Ombord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.