Unik pris! 8 dager/kr 15 980 pp.

Elvecruise på Rhinen og Mosel – flytende ferie på første klasse

Den franske byen Strasbourg

Velkommen om bord i det nye, lekre elvecruiseskipet The Gentleman – og til en fantastisk sommerseiling. Det familieeide rederiet Van Loon vil gjerne gjøre ting på en litt annen måte, og elvecruiseskipet er topp moderne, elegant og sporty – ja det er egentlig elvecruise med yacht-følelse!

På dette cruiset reiser du på egen hånd, uten reiseleder – men en representant fra Escape vil ha en servicedesk om bord i skipet.

Prisen på dette cruiset er også helt unik – fra kr. 15.980 per person får du åtte dagers elvecruise gjennom fire land på Rhinen, helpensjon om bord og drikke inkludert både til maten og i baren. Dette er kr 2.000 per dag for et førsteklasses elvecruise!

Sjarmerende Strasbourg, vinbyen Rüdesheim, parfymebyen Köln og Koblenz er blant byene på reiseruten. Om bord tilbys mange spennende utflukter, slik at du kan skreddersy ditt eget utfluktsprogram.

Unik pris - fra kr 15.980

Reis på egen hånd

Nytt, førsteklasses skip fra 2024

Helpensjon med drikke (også i baren) inkludert

Avreiser

 • 30.07.2024
  8 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 15.980,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Skip: MS The Gentleman

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 7 lunsjer og 7 middager inkludert

Rangert 5 stjerner

MS The Gentleman

Rederi Van Loon Cruises
Byggeår 2024
Lengde 135 m
Antall dekk 3
Passasjerer 172

På MS The Gentleman finner du et flott soldekk med en hyggelig bar, moderne fluktstoler, solsenger og sittegrupper som inviterer avslapping. Her har du orkesterplass til det vi seiler forbi.

Skipet har en romslig og elegant panoramasalong, en akter-lounge samt en stilfull restaurant, resepsjon og heis til alle dekk (unntatt soldekk). Om bord finner du også et velutstyrt trimrom og et lite massasjerom.

Alle lugarer er utvendige. Lugarene på mellomdekk og øvre dekk har store vinduer fra gulv til tak som kan åpnes (franske balkonger). På nedre dekk er det et mindre vindu som ikke kan åpnes. Lugarene er moderne og smakfullt innredet med dusj/WC, hårføner, dobbeltseng (delbar), satellitt-TV, telefon, aircondition/oppvarming, safe og minibar. På suitene får du en velkomst-frukttallerken og en flaske musserende vin.

Wi-Fi er tilgjengelig detaljert informasjon er tilgjengelig i resepsjonen ombord.

MERK:
Rederiet tillater ikke gjester å ha med rullestoler om bord, av hensyn til sikkerhet.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Direktefly fra Oslo til Zurich og fra Düsseldorf til Oslo
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Syv netters cruise i utvendig lugar
 • Alle måltider om bord (fra lunsj første dag til frokost siste dag)
 • Vin, øl, alkoholfrie drikkevarer, kaffe, te og vann til måltidene og i baren.

Dette er ikke inkludert

 • Tips
 • Avbestillings og reiseforsikring
 • Utflukter (bestilles og betales ombord)

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. Anbefalt beløp er mellom 7-10 euro per dag per person. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederiet tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Lignende turer