Vakker vandring i pilegrimenes fotspor

Fottur langs Camino de Santiago

Pilegrim med ryggsekk som går Camino de Santiago i Spania.

Opplev en drøm av et pilegrimseventyr på en herlig aktiv ferie i Spania! Vi vandrer gjennom naturskjønne landskap langs idylliske landeveier, gjennom flotte fjellområder med pittoreske landsbyer – og med den fantastiske katedralen i Santiago de Compostela som det endelige målet.

Pilegrimer har vandret denne ruta i århundrer før oss, og graven til apostelen Jakob i Santiago er et av Europas viktigste pilegrimsmål. Mange har religiøse grunner til å gjøre vandringen, men årsakene er nok like mange som menneskene. Noen vil nyte naturen og det sosiale livet langs ruta, noen tar det som en vandring i stille ettertanke og en reise like mye inn i seg selv, og noen er interessert i historie og kultur – eller alt på én gang.

Vi får stadig forespørsler fra gjester som ønsker en skreddersydd vandretur langs denne delen av ruten, så nå har vi lagt opp til en felles vandring. Vi skal gå de siste 100 kilometerne inn mot Santiago – det er dette som kvalifiserer oss til å motta pilegrimspasset og gjør oss til ekte pilegrimer. Bagasjen vår transporteres mellom våre koselige hoteller og vertshus. Bli med å oppleve eventyret El Camino!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter