Sandra Miard

Reiseleder Sandra Miard
Avignon-broen med Popes Palace i Provence, Frankrike

Sandra elsker å jobbe med mennesker og har en variert bakgrunn. Hun er født i Zürich og er en skikkelig språkmektig dame. I Norge har hun bodd i 14 år, men første besøk hit var for for 25 år siden. Osloguide ble resultatet av gleden av å bli kjent med og være glad i Norge! Hun beskriver seg selv om et «vintermenneske» og elsker ski og snowboard. Men her er det mange lag:

Hun har bakgrunn fra hotell- og servicebransjen og har jobbet i mange år som flyvertinne. Hun har også jobbet som reiseleder for Kuoni Reisen AG. Da har hun både bodd og jobbet i Tunisia, Egypt, Portugal og i Spania. Hun har også bodd i USA og har lengre opphold bak seg i New Zealand og Australia. Her hjemme er hun fullt opptatt med frivillig arbeid. Hun er også glad i å dyrke jorden. Både planter, blomster og økologiske grønnsaker spirer og gror i hagen sentralt i Oslo. Musikk og dans er også viktig. Hun jobber også som frivillig som sjåfør for artister under Oslo World Festival, er artistkontakt og er ansvarlig for gjestelister.

På fritiden går det mye i friluftsliv – telttur, sykling, hiking i tillegg til ski. Hun brenner for bærekraftig og lokal mat og hagearbeid og er selvsagt opptatt av reiser. Det å lære enda flere språk og flere kulturer å kjenne er alltid på agendaen.

Bli med Sandra på tur:

September 2024

Oktober 2024