Terje Nordkvelle

Reiseleder Terje Nordkvelle
Mosel-elven i Mosel-dalen

Jeg er stolt over å være en del av Escape Travels reisefamilie. Med en bakgrunn fra media, inkludert 12 år hos NRK hvor jeg blant annet var programleder for Reiseradioen i to somre, har jeg en lidenskap for å utforske og formidle historier fra ulike deler av verden.

Min lidenskap for reising startet allerede som 17-åring, og siden den gang har jeg utforsket store deler av verden. Jeg tror virkelig på kraften av reising for å øke forståelsen mellom mennesker og kulturer. Derfor er jeg opptatt av å få lokale inntrykk og møte mennesker fra ulike samfunn under mine eventyr.

I tillegg til min erfaring fra media, har jeg også en bakgrunn som utdannet coach med fokus på å jobbe med ungdom og forbedre selvbildet deres. Denne erfaringen har gitt meg verdifulle ferdigheter når det gjelder å kommunisere og skape en støttende atmosfære for reisefølget mitt.

Som reiseleder er jeg opptatt av det sosiale samholdet og opplevelsene vi deler som gruppe. Jeg trives med å gjøre reisen trygg og hyggelig for andre, samtidig som jeg får gleden av å oppleve nye kulturer og skape minner for livet.

Ingen dag er lik som reiseleder, og det er akkurat det som gjør denne jobben så spennende for meg.