Vegard Emil Pettersen

En smilende Vegard Pettersen på vandring i de smale gatene mellom Malagas hvite bygninger
Tradisjonell spansk gatemat i Camargue, Frankrike: paella til sjømat i dampende panne med blåskjell, reker, krabbeklør, paprika (rød pepper), safran, ris og grønne bønner. Tre øse (spatel) synlig. Horisontalt, ingen mennesker, utendørs.

For ti år siden bestemte Vegard seg for et «hvileår» i Spania, men han trivdes så godt i varmen at han bor der ennå! Vegard har slått seg ned i Malaga i Sør-Spania, og her er det gode muligheter for golf – som er en av Vegards lidenskaper. Han har nemlig sitt eget firma som organiserer skreddersydde golfreiser til Costa del Sol og Costa del Luz, i tillegg til at han tar oppdrag som reiseleder rundt om i Andalucia. Vegard snakker selvfølgelig flytende spansk, og han setter stor pris på gode matopplevelser.

Vegard er også reiseleder til destinasjoner i Hellas, på Kypros og i Italia. Vegard er sosial, utstyrt med et godt humør og ikke minst strør han om seg med morsomme kommentarer som perler på en snor. Det er rett og slett lett å trives i selskap med Vegard.

Bli med Vegard på tur

Oktober 2024