Vidar Bergum


Vidar Bergum – matskribent og forfatter
Vidar Bergum er Norges ledende stemme på mat fra Tyrkia og Midtøsten. Han har bodd i Istanbul siden 2015 og drevet den prisvinnende bloggen Et kjøkken i Istanbul. Her skriver Vidar om tyrkiske mattradisjoner, råvarer, egne opplevelser og deler matoppskrifter.
Han har også gitt ut den kritikerroste og bestselgende kokeboken Hummus & granateple og har en trofast og engasjert følgerskare på blogg, nyhetsbrev og sosiale medier. Kokebok nummer to, Aubergine & tahini, kom i februar 2020. Hans nye kokebok Nydelig!, kom ut i mars 2022.
Vidar skriver jevnlig om mat fra Midtøsten for Dagens Næringsliv (Smak) og omtales ofte i media (bl.a. NRK, VG/Godt, Dagbladet og Dagens Næringsliv).
Reisekalender
September 2023

Smaken av Istanbul med Vidar Bergum
Avreise 12.09.2023 / 6 dager / fra Oslo Lufthavn
Ledige plasser
Priser fra 22.990,-
Bli med matskribent og forfatter Vidar Bergum på jakt etter de genuine smakene av Tyrkia. Dette er reisen for deg som er en eventyrer på kjøkkenet og matbutikken! Vi blir kjent med kulturen og smaken av den nære Østen som gjør Istanbul og Bosporos-regionen til et så uimotståelig sted å besøke for matglade reisende.
-
Vidar Bergum
Foredragsholder
Kulturen og smaken av den nære Østen // Fargerikt og eksotisk

Smaken av Istanbul med Vidar Bergum
Avreise 26.09.2023 / 6 dager / fra Oslo Lufthavn
Utsolgt
Priser fra 22.690,-
Bli med matskribent og forfatter Vidar Bergum på jakt etter de genuine smakene av Tyrkia. Dette er reisen for deg som er en eventyrer på kjøkkenet og matbutikken! Vi blir kjent med kulturen og smaken av den nære Østen som gjør Istanbul og Bosporos-regionen til et så uimotståelig sted å besøke for matglade reisende.
-
Vidar Bergum
Foredragsholder
Kulturen og smaken av den nære Østen // Fargerikt og eksotisk
Henter avreiser...