01 Amadeus Silver Suite Mozart Deck

5* elvecruise

Publisert: 27. januar 2021

Elvecruise i sus og dus

Vi har troen på at personlig service og en atmosfære av klassisk eleganse er noe våre gjester setter pris på. Les mine topp 7 grunner til å reise med Lüftner River Cruises i 2021!

I 2021 satser vi stort på det eksklusive familiedrevne rederiet Lüftner River Cruises. Lüftners moderne flåte med 16 elegante skip tilbyr store panoramavinduer, lyst interiør samt delikate lugarer og fellesområder. Familien har satt sin egen personlige «touch» på produktet, noe både den personlige servicen og atmosfæren av klassisk eleganse bevitner. Den fineste gastronomi av ferske og lokale råvarer er også en viktig del av totalopplevelsen om bord, hvor vin er inkludert til alle middager. I tillegg settes sikkerhet, moderne teknologi og et erfarent mannskap i førersetet.

Velkommen om bord!

1. Lugarer med det lille ekstra

Alle lugarer på Lüftner er utvendige. De store panoramavinduene på hoved- og øvre dekk har blitt et kjennemerke om bord på rederiets skip. Her kan du nyte avslappende dager - lese en bok mens landskapene passerer i sakte fart - eller sove godt mens skipet forflytter seg langs elvebredden. Alle lugarene har selvsagt bad med dusj, hårføner, romslige hyller og skap, minisafe, flatskjerm-TV og aircondition.

2. Psssst! Sjekk badene!

Vi har aldri sett maken til bad elvecruiseskip! Det er jo ikke her man skal tilbringe ferien... men vi ville bare nevne det...

01 amadeus silver ii suite 02

Delikat bad på suiten på MS Amadeus Silver II

3. Gastronomiske høydepunkter

Den bugnende frokosten i panorama-restauranten gir dagen en ypperlig start. Utvalget er stort, og rykende ferske rundstykker og croissanter fra skipets eget bakeri. Til middag serveres de lekreste fem-retters menyer. Konditorene om bord er meget dyktige, og både desserter og kakene til kaffen er utsøkte.

4. Hva med en dukkert?

Flere av Lüftners skip har basseng om bord. Hva med en dukkert før frokost? Eller kanskje et forfriskende bad etter en byrundtur en varm dag i juli?

Svømmebasseng på elvecruiseskip

Utendørs basseng på Amadeus Provence.

5 Amadeus Queen Pool 2193 1920x1278

Innendørs basseng på Amadeus Queen.

5. Vi elsker de små detaljene...

Blomster, belysning, puter, pledd, sengetøy... Et øye for farger og kvalitet kjennetegner Lüftners skip.

26 seating area amadeus star

Alltid gjennomført til minste detalj.

14 bar amadeus star

Stemningsfullt...

6. Store opplevelser underveis

Et elvecruise er sannsynligvis den mest komfortable måten å oppleve nye land, kulturer og mennesker.

Ønsker du å besøke et bestemt galleri eller restaurant på land? Lüftners concierge-service er upåklagelig. Eller hva med å sykle litt langs elvebredden? Store deler av elvene vi seiler langs har flotte sykkelveier, og du kan låne sykkel om bord. Utfluktsprogrammet om bord er bredt og guidene er nøye utvalgt.

Burg Katz Elegant 2

7. Maken til service!

Når vi reiser, forventer vi oss god service. Ombord på Lüftners skip opplever vi å bli tatt i mot varmt og hjertelig, men også høflig og oppmerksomt. Vi blir bortskjemt - men uten at det føles for stivt eller anstrengt.

Alle våre elvecruise med Lüftner

August 2022

September 2022

Desember 2022

April 2023

Mai 2023

Juni 2023

Juli 2023

August 2023

September 2023

Oktober 2023