Uniworld Maria Theresa

Uniworld River Cruises

Publisert: 27. april 2021

Luksusliv langs verdens elver

Gruppecruise er ikke for alle, dette er for dere som vil dra på elvecruise alene – uten å være del av en gruppe.

En ferie bare for deg og din kjære, kanskje? Venninnegjengen på tur? Eller kanskje storfamilien har et jubileum å feire? Da kan et elvecruise med Uniworld være noe. Og snakk om å få se verden få første klasse ...

Luksusrederi med alt inkludert

Når du reiser på et individuelt elvecruise, har du full frihet til å legge opp ferien din som du vil. Vil dere ta noen ekstra dager på land før eller etter cruiset? Noe spesielt dere ønsker å oppleve underveis? Vi hjelper dere med alle store eller små ønsker.

Vi samarbeider med mange rederier fra 4* og opp til luksuskategorien – og Uniworld er ett av dem. Uniworld Boutique River Cruises er et luksusrederi med 19 cruiseskip fordelt på mange av verdens elver. I Europa finner du Uniworlds skip på blant annet Donau, Rhône, Rhinen, Douro og Seinen. Du kan også seile i mer eksotiske farvann som Nilen, Amazonas, Mekong og Ganges.

Det som er ekstra fint på Uniworld, er at alt er inkludert om bord, fra utsøkte viner, 5* måltider, utflukter – og butlerservice.

Uw mt sundeck sunset 1333

Lyst på noe å drikke? Butleren står klar for oppfylle dine ønsker.

Uniworld Maria Theresa

Fint å bli litt bortskjemt, da ...

Elegant, originalt, fargerikt, lekkert...

For hvert skip vil du kanskje bruke et nytt adjektiv for å beskrive det – alle skipene til Uniworld har sitt helt unike design og tema.

Hva med å nyte Rhinens romantiske landskap godt plassert i den staselige salongen om bord i S.S Antoinette? Eller å seile rundt i Venezia-lagunen om bord i S.S. La Venezia inspirert av italiensk eleganse og nostalgi fra 1930-tallet med gylne stoffer og Murano-glass? Eller kanskje en majestetisk seilas på Donau i rojale omgivelser om bord i S.S. Maria Theresa?

Eller hva med disse skipene?

Klikk på hvert av bildene under, så ser du hva skipet heter og hvilken stil det har:

Fine lugarer og lekre suiter

Det er alltid spennende å se hvordan du skal bo om bord. Akkurat som hvert skip er unikt, er lugarene og suitene en fargerik bukett. På Uniworlds skip er det 24 timers room service, så føler du for en kveldsdrink eller frokost på lugaren, er det bare å gi beskjed.

Førsteklasses service

På et lite skip er det stor fare for å bli grundig bortskjemt underveis!

  • Det er mye å ta seg til på elvecruise, som kokkekurs, daglige treningstimer, du kan låne sykler – og utflukter med guide er inkludert
  • 5* måltider med utmerkede viner til, maten er laget av lokale råvarer, hentet ferske på stedene vi seiler til
  • Underholdning og musikk om kveldene, eller trekk deg tilbake med en drink i loungen eller i suiten

Hvorfor dra på elvecruise?

Dersom du har vært på elvecruise før, vet du jo hva det dreier seg om. Det som er så genialt med elvecruise, er at vi seiler med små skip som kan legge til midt i byene vi besøker. Ofte kan du bare rusle rett fra skipet og inn i sentrum av byen.

Du kommer også tett på landskapet vi seiler forbi, siden vi ikke seiler rundt land, men gjennom land. Sitt på soldekk og nyt en drink mens natur og byer glir forbi.

Det er også små skip med intim atmosfære og topp service, og her opplever du nye steder hver dag – gjerne flere ganger om dagen.

Par i basseng med utsikt mot elv

Svømmebassenget om bord på S.S. Catherine. Hvorfor ikke ta en svømmetur til utsikten over Budapest?