Uniworld Cruises

Uniworld Maria Theresa

Uniworld Boutique River Cruise Collection
Rederiet har 19 cruiseskip med et gjennomsnitt antall på 120 gjester.
Skipene inneholder originale kunstverk og kvalitetsfasiliteter som skiller dem ut, inkludert håndlagde senger av Savoir of England og bad i marmor.

All inclusive
Her er alt inkludert! De tilbyr et enestående nivå av inkluderende fasiliteter som få andre rederier kan måle seg med. For å sikre sine gjester en bekymringsfri og uanstrengt reise, har de inkludert alt fra utsøkte viner, utflukter, 5* måltider, til treningssenter, utleie av sykler, wifi.

Bredt tilbud
Uniworld har elvecruise i Europa, Kina, Vietnam og Kambodsja, Peru, Russland, Egypt og India.
Om du velger et 8 dagers cruise på Donau eller Rhinen, kombinerer storbyopplevelser i Paris med et cruise på Seinen, eller et eksotisk eventyr på Mekong, Nilen eller Amazonas - vi hjelper deg med valg av skip, elvecruise og innhold.

Under finner du noen tips, bilder og filmer til inspirasjon - vi håper du lar deg friste!

Høydepunkter Uniworld Cruises

Cruise-tips for deg som reiser på egenhånd

Uniworld Beatrice

Rangert 5 stjerner

SS Bon Voyage

Rederi Uniworld Cruises
Byggeår 2019
Antall dekk 3
Antall passasjerer 124
SS Bon Voyage seiler på elven i Bordeaux. Skipet er designet for å invitere gjester inn i fransk kultur, kunst og vin. Fra den fantastiske lobbyen kledd i polert tre, subtile messingdetaljer og håndlaget balustrade, til de stilige smaragdtonene som finnes i baren Le Salon Champagne, inspirert av Yves Saint Laurents personlige bolig, Villa Majorelle.
Skipet har et lekkert soldekk med et lite basseng man kjøle seg i etter en dags utflukt!