På vannet gjennom vinland med luksuriøse Uniworld

Elvecruise i Dourodalen

Reis i River Douro-regionen i Portugal blant vingårder og olivenlunder. Vinbruk i de portugisiske landsbyene ved soloppgang

En helt spesiell reise designet for kulturelt nysgjerrige reisende.

Når du følger Douro-elven gjennom Portugal og inn i Spania, vil du cruise forbi bratte terrasserte åssider, sjarmerende landsbyer og dekar med grønne vingårder. Vi nyter lokale smaksprøver av vått og tørt. Vi utforsker Portos historiske Ribeira-distrikt og bygging av ikoniske rabelo-båter. Vi seiler gjennom historisk og kulturelt landskap i den UNESCO-utpekte Douro-dalen. Vi går i land for å besøke sjarmerende quintas og møte vinprodusentene som driver dem.

I Salamanca, Spania, vil du se byens berømte universitet. Tilbake til Portugal med et besøk til den befestede landsbyen Castelo Rodrigo og historiske Guimarães. Det er ingen bedre måte å oppdage Europas best bevarte hemmelighet enn dette naturskjønne og altomfattende elvecruiset!

Merk - Uniworld tilbyr også en 11-dagers versjon av denne reiseruten, med flere utflukter i Lisboa og Coimbra. Ta kontakt for mer informasjon.

Høydepunkter

Dag for dag program

PRISENE INKLUDERER:
Cruise i ønsket lugar, fullpensjon, all drikke og utflukter inkludert ++
Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

DAG 1: Porto (ombordstigning) Ankomst Porto, du blir hentet på flyplassen og kjørt til havnebyen ved munningen av Douro. Velkommen om bord på Uniworld smakfulle skip og kvelden til å bli å bli kjent med skipet og servert en bedre middag.

DAG 2: Porto, Entre-os-Rios Portugals andre by (etter Lisboa) ga Porto navnet til landets mest berømte eksportvare, portvin. Denne dag kan du velge mellom to karakteristiske portugisiske måter å utforske Porto på.

Valg av Porto bytur eller "Gjør som lokalbefolkningen gjør" Om kvelden vil en spesiell kapteins velkomstmottak og middag bli forberedt for deg.

DAG 3: Entre-os-Rios, Régua, Pinhão I dag handler alt om vin, og dets druer som har blitt dyrket i Douro dalen siden antikkens romertid. Få et krasjkurs om historien til Porto under ditt besøk til Douro Museum. Lunsj på en lokal quinta.

DAG 4: Pinhão, Pocinho, Vega de Terrón Vi går i land for å oppleve et utvalg av utflukter, inkludert en smaksprøve på en prestisjetung portvineiendom eller en vingårdstur med vinsmaking på en lokal quinta. Senere, snør på deg turskoene og ta frem din indre Indiana Jones når vi nå skal ta noen forhistoriske utskjæringer i en arkeologisk park i nærmere øyesyn.

DAG 5: Vega de Terrón (Salamanca), Barca d’Alva I dag kan du besøke den historiske universitetsbyen Salamanca - den "Gyldne by" - berømt for sine sandfargede bygninger og overflod av kirker. Universitetsbyen har vel 160 000 innbyggere. Til tross for nærheten til Portugal har innbyggerne i denne byen ord på seg for å snakke den «reneste» spansken. Av den grunn er byen blitt populær blant språkstudenter som ønsker å lære spansk i Spania.

DAG 6: Barca d’Alva, Régua Barca d’Alva er en del av Douro internasjonale naturpark. Tidligere endestasjon for jernbanen som ble stengt i 1985, og Douro mistet da sin internasjonale forbindelse. I dag tar vi turen opp til middelalderbyen, Castelo Rodrigo, fra 1600 tallet. Dette er navnet på en bakketopp og landsbyen som omgir den. Utsikten fra toppen er utrolig, og landsbyen er et sjarmerende sted å vandre i, slappe av og nyte livet i fulle drag!

DAG 7: Régua (Guimarães), Porto Guimarães ble grunnlagt på 800-tallet og har hatt en viktig rolle i dannelsen av nasjonalstaten Portugal. Den gamle delen av byen er av UNESCO utnevnt til verdensarvsted. I 2012 ble byen utnevnt til Europeisk kulturhovedstad. Opplev den godt bevarte arkitekturen og byens sjarm under en rolig spasertur gjennom Ribeiras sjarmerende brosteinsbelagte gater.

Om kvelden inviteres det til kapteinens farvel-middag.

DAG 8: Porto (avstigning) Takk for denne gang og velkommen tilbake på et annet av Uniworlds mange fantastiske elvecruise rundt om i verden!
Du vil bli kjørt til Porto lufthavn for flyreisen hjem.
NB!
Ønsker du å forlenge oppholdet med noen dager ekstra i Porto eller Lisboa, så fikser vi også det!

Lignende turer