Royal Caribbean

Med 26 skip fylt til randen med fasiliteter for både store og små, er Royal Caribbean rederiet for både familien, paret og vennene som ønsker å dra på en spennende ferie sammen.

Royal Caribbeans skip er blant de største og mest innovative i verden, og rederiet har sprengt mange grenser når det gjelder hva som tradisjonelt tilbys på et cruiseskip. Om bord de nyeste skipene finnes blant annet skøytebaner, vindtunneler, klatrevegger, surfesimulatorer, barer som beveger seg mellom flere dekk, og ikke minst: en kopi av Central Park med ekte trær og planter.

Rederiet ble grunnlagt i 1968 av de tre norske shippingselskapene Anders Wilhelmsen & Co, I.M. Skauge & Co og Gotaas Larsen. Skipene seiler ikke lenger under norsk flagg, men mange av kapteinene og offiserene på skipene er norske.

Med Escape Travel på cruise
Escape Travel kan tilby ulike cruise tilbud enten du velger å reise på egenhånd, med familie og venner, organisert gruppereise med reiseleder - valget er ditt og mulighetene mange.

For gruppereiser, se våre cruise nederst på siden.

Høydepunkter på cruise med Royal Caribbean

Reiseforslag med Royal Caribbean

En vakker hawaiiansk huladanser som danser på stranden på de tropiske Hawaiiske øyene. Hun har på seg en tradisjonell Hula-dansekjole med en lei og hodepryd. Fotografert i vertikalt format med kopiplass i Kauai, Hawaii.

Cruise i Stillehavet

🌺 Fantastiske solnedganger, bastskjørt og blomsterkranser, uendelige drømmestrender og dovent palmesus – vi er mange som har Hawaii som selve barndomsdrømmen om et paradis.

Vulkanøyene i Stillehavet er også fjellrike og utrolig frodige, her er det muligheter både for flotte vandreturer, kajakkturer langs kysten, snorkling – eller hva med å dra på hvalsafari?

🚢 Flere av Royal Caribbeans skip seiler til Hawaii i 2022, og uansett hvilket skip du velger, er det fullspekket med underholdningstilbud og topp service.

Bestill ditt cruise her

Cruise i Østersjøen

🚢 Skipet: Voyager of the Seas var det største og mest revolusjonerende skipet noen sinne da hun la ut på sitt første cruise i 1999. Siden har andre tatt over rekorden, men Voyager har fremdeles både sjarm og er et eldorado for opplevelser.

Både små og litt større kan ha glede av de duellerende vannskliene i The Perfect Storm eller hva med en kamp med lasere som gløder i mørket i Battle for Planet Z? Det er også nydesignet spa bare for voksne for den som vil ha fred og ro, ellers er det musikaler, komikere og magikere om bord – her blir det ikke et kjedelig øyeblikk!

🌸 Cruiset: Du trenger ikke dra verden rundt for store cruiseopplevelser. Royal Caribbean har cruise med stopp både i Norge og ellers i Nord-Europa. En flott reise er Østersjøen rundt med stopp blant annet i Stockholm, København, Helsingfors, Tallinn og St. Petersburg. En nydelig reise i den lyse sommertiden!

Bestill ditt cruise her

Cruise i Karibien

🚢 Skipet: Oasis of the Seas er blitt oppgradert med masse nytt og spennende på alle dekk. Her er det det våteste vannlandet noensinne, Splashaway Bay. Det er gåter i romalderen i det nyeste Royal Escape Room, og den høyeste vannsklien til sjøs! På et ukescruise kan du fint spise på nye restauranter hver kveld, se fantastiske show eller danse til morgengry – eller midnatt.

🌴 Cruiset: Det kan lønne seg å få litt søvn, for det venter store opplevelser i Karibien også. På den private øya CocoCayBahamas er det både badeland, beach club, rolige strandparadis og fartsfylte aktiviteter. Eller hva med dykking i Cozumel i Mexico, eller utforske litt av Haiti eller Puerto Rico?

Bestill ditt cruise her

Cruise i Middelhavet

🚢 Skipet: Prøv det nyeste skipet i flåten – Odyssey of the Seas er spektakulært! Her kan du ri på bølgene i surfesimulator, utforske spillehallen med klassiske spill og VR-opplevelser, nå nye høyder med strikktrampolinen, kjenne suget i magen i fallskjermsimulator eller more deg på det største innendørs aktivitetsområde som finnes til sjøs. Eller du kan slappe av i hengekøya eller henge i den toetasjers baren på dekk. Håper du får tid til å gå i land!

🏛️ Cruiset: På et middelhavscruise kan du gå i land på steder som Santorini og Mykonos, du kan utforske historiske storheter som Roma og Pompeii i Italia og Efesos i Tyrkia – eller hva med og elegante Capri og de pastellfargede byene på Amalfikysten?

Bestill ditt cruise her
Cruise er en ferieform som passer perfekt for familier med barn og barnebarn. I denne videoen får du de beste tipsene for den ultimate familieferien til havs!
Opplev Europa med Royal Caribbean i 2022