Charaidew II

Gjennom grønne jungler, forbi eldgamle templer og inn i glødende solnedganger – et elvecruise på Brahmaputra nordøst i India er et eksotisk eventyr av de sjeldne!

Rangert 4 stjerner

ABN Charaidew II

Rederi Assam Bengal Navigation
Byggeår 2019
Lengde 44,5 m
Antall dekk 2
Passasjerer 36

ABN Charaidew II er et av de aller fineste skipene som seiler på Brahmaputra. Dere seiler i Assam, og hele skipet er innredet og dekorert med lokale møbler, tekstiler og kunstverk som vitner om områdets arv og historie. En herlig blanding av elegant kolonistil og tradisjonell design fra Assam. På skipets øverste dekk finnes en komfortabel salong og bar, samt et stort soldekk hvor du kan slappe av med en god bok, eller bare nyte utsikten mellom utfluktene. På skipets nederste dekk ligger restauranten, hvor du vil få servert smakfulle vestlige og indiske retter av høy kvalitet. Det er også et lite trimrom og et SPA – hvor du kan unne deg en rekke ulike behandlinger. Det er aircondition og WIFI (med varierende dekning) i salongen, restauranten og på soldekk.

Skipet har 18 romslige lugarer, som gjør det akkurat passert stort og hyggelig. Alle lugarene har fransk balkong (store vinduer som kan åpnes), som gir en fantastisk panoramautsikt over elven og landskapet.

Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Dsc8062

Standardlugar på øvre dekk

ABN Charaidew II har 12 standardlugarer på øvre dekk. Lugarene er 24 m² og innredet i lyse og delikate farger.

Alle lugarene har fransk balkong (store vinduer som kan åpnes), sittegruppe, aircondition, safe, minibar og te/kaffe-fasiliteter. Romslig bad på alle lugarene med dusj, ayurveda toalettartikler, hårtørker og badekåpe/tøfler.

Vil du seile med dette flotte skipet...?

April 2025