MS L'Europe

Utsikt mot skipet MS L`Europe ved solnedgang

Velkommen om bord på MS L'Europe

L'Europe

Rangert 4minus stjerner

MS L'Europe

Rederi CroisiEurope
Byggeår
2006 (renovert 2016)
Lengde
110 m
Antall dekk 3
Passasjerer
180

Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong med bar og dansegulv samt soldekk. Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, fransk­inspirerte kjøkken. Wi-Fi i salongen og resepsjonen. Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, minisafe og aircondition. Lugarene har en smal dobbeltseng eller to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har fransk balkong.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Lugarene om bord på MS L'Europe

Ms Europe

Øvre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på øvre dekk har store vinduer som kan åpnes, såkalt fransk balkong.

Ms Europe

Midtdekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på midtdekk har store vinduer, hvor en liten del øverst kan åpnes.

MS Europe

Nedre dekk

Alle lugarene er utvendige, med store vinduer, bad med dusj og toalett, hårtørrer, TV, radio, minisafe og aircondition. Lugarene har enten to enkeltsenger eller en smal dobbeltseng. Lugarene på nedre dekk har vindu som ikke kan åpnes.