4* skip i sjarmerende fransk stil

CroisiEurope

Elvecruise på Seinen, Frankrike.

Når du drar på elvecruise med et av skipene til CroisiEurope, har du en førsteklasses opplevelse i vente. Her blir du tatt godt vare på!

CroisiEurope er et fransk familieeid selskap, og er i dag blant Europas største rederier med både elvecruiseskip, flere kanalbåter og ett cruiseskip. Skipene er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken, og helpensjon om bord samt drikkevarer som vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker i baren (noen unntak) er inkludert.

Maten er virkelig i en klasse for seg. Dagen begynner med en rikholdig frokostbuffet, og du bør kanskje ikke spise altfor mye, for det venter deg en tre- eller fireretters lunsj også. Lunsjen kan for eksempel se slik ut:

Spennende matretter om bord på CroisiEurope

Fristet? Vel, om kvelden venter fireretters middag også, og her kan du gjerne velge mellom flere hovedretter. Det er nydelig å kunne sitte i en lekker restaurant og få maten servert hver dag – godt å bli litt bortskjemt!

Alle lugarene er utvendige, og på enkelte av skipene har lugarene på øvre dekk en liten balkong. Så her kan alle nyte utsikt fra lugaren sin.

Ta gjerne med en god bok på elvecruise, med det er slett ikke sikkert du får tid til å lese så mye… Her er det spennende utflukter du kan være med på, hyggelige byer å gå i land i, og også aktiviteter om bord.

En stor fordel med elvecruise er at du bor på et flytende hotell, du får sett mange byer, landsbyer og vakker natur – og du trenger bare pakke ut av kofferten én gang.

Elvecruise passer for deg som vil se mye av det vakreste Europa kan by på, som vil ha det behagelig og stressfritt – og som elsker god mat og vin. Velkommen!

Reisekalender

Oktober 2022

April 2023

Mai 2023

Juni 2023

August 2023

September 2023