MS River Governess

Elvecruise liggende til kai, med elven foran og bygninger bak

Velkommen om bord på elvecruiseskipet MS River Governess

Rangert 4plus stjerner

MS River Governess

Byggeår 2009 (renoveres hvert år)
Lengde 110 m
Antall dekk 3
Antall lugarer 69
Passasjerer 138
Elv Donau

Et lekkert førsteklasseskip med tre lugardekk og et innbydende soldekk med 360-graders utsikt, sittegrupper og solsenger. Alle lugarene er utvendige med fransk balkong eller vindu.

Om bord finnes restaurant, lounge med bar, en ekstra salong bak på skipet, resepsjon, trimrom og gratis Wi-Fi. Rikholdig buffèt til frokost og lunsj, mens middagen serveres ved bordet. I salongen serveres «afternoon tea» med kaffe/te og kaker hver ettermiddag, samt en liten snacks hver kveld. Det er levende musikk og dans i salongen hver kveld!

Lugarene om bord på MS River Governess

Suite på øvre dekk

Øvre dekk (24 m²)

Skipet har fire romslige suiter med fransk balkong (vinduer fra gulv til tak som kan åpnes). På suiten finnes en dobbeltseng, en sittegruppe, klesskap, kaffemaskin, et lite kjøleskap, TV, safe og air­condition. Suitene har også et større bad, med dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

På suiten er det badekåpe og tøfler – så her blir du virkelig skjemt bort!

Lugar på midtdekk og øvre dekk

Øvre dekk og midtdekk (16 m²)

Delikate lugarer med fransk balkong (vinduer fra gulv til tak som kan åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, klesskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

Lugar på nedre dekk

Nedre dekk (16 m²)

Delikate lugarer med små vinduer (som ikke kan åpnes). På lugaren finnes to separate senger som kan settes sammen til en dobbeltseng, klesskap, TV, safe og air­condition. På badet er det dusj med glassvegger, vask, toalett, hårtørker og toalettartikler fra L’Occitane.

Avganger med MS River Governess

Ingen avreiser funnet. Vår komplette reisekalender finner du her