RV Mekong Jewel

Suite med seng, vinduer, sofa, puter, møbler. Foto.

Seilas på første klasse

Boutiqueskipet Mekong Jewel er en reise også i historien.
Skipet er bygget i kolonistil, men er splitter nytt - det debuterte i januar 2020, og er det nyeste og mest luksuriøse skipet på Mekong-elven. Dette vakre smykket av et skip har kun suiter om bord. Det er bygget med bærekraftige, miljøvennlige materialer.

Spis i Topaz Dining Room
eller den mer uformelle al fresco-restauranten med glassgardiner for luftige dager. Begge restaurantene tilbyr et gourmet-utvalg av kokkens signaturretter fra regionen, samt vestlige alternativer.

Seil med strømmen,
liggende i skyggefull komfort på soldekk med ditt valg av drikke mens eksotisk landskap passeres. Kjøl deg gjerne i skipets basseng, og når kvelden faller, kan du trekke deg inn i den ekstravagante Emerald Sky Bar hvor moderne design, tropisk paradis og smakfulle cocktails går hånd i hånd.

Lær historier om det gamle Indokina
fra skipets utmerkede utvalg av bøker i Moonstone Library, eller del dagens historier med nye venner i den sjarmerende salongen.

Tid til trim..?
Mens du seiler til neste reisemål, kan du trene i det toppmoderne treningsstudioet eller hva med å nyte en behandling på La Vie Spa? Her er det også mulighet for å stelle hår og negler om behovet melder seg - valget er ditt!

Lugar med seng, sittegruppe, speil, vinduer, takvifte og fransk balkong. Foto.

Rangert 5 stjerner

RV Mekong Jewel

Rederi Lotus Cruises
Byggeår
2019
Antall dekk
3
Antall passasjerer
60

Helt nytt og lekkert luksusskip med høy standard. Skipet er innredet i en elegant kolonistil, kombinert med lokale materialer og møbler. Om bord er det restaurant, salong med bar, trimrom, spa, en liten butikk og heis. På skipets soldekk er det solsenger, sittegrupper og et deilig svømmebasseng. Gratis Wi-Fi om bord (forbehold om dekning).

Skipet har totalt 34 romslige og delikate suiter (30-85 m²), alle utvendige.
Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.