RV Mekong Navigator

Suite med tregulv, dobbelseng, stol, bord, store vinduer og en som rer opp sengen. Foto.

Velkommen om bord på RV Mekong Navigator

Rederi Lotus Cruises
Byggeår 2014
Antall dekk 3
Antall passasjerer 60

Delikat førsteklasseskip med høy standard. Skipet er innredet i en elegant kolonistil, kombinert med lokale materialer og møbler. Ombord er det restaurant, salong med bar, trimrom, spa og en liten butikk. På skipets soldekk er det solsenger og sittegrupper. Gratis Wi-Fi om bord (forbehold om dekning).

Skipet har totalt 34 romslige og delikate lugarer/suiter (24-54 m²), alle utvendige.Skipet har ikke enkeltlugarer, men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk.

Suitene om bord på RV Mekong Navigator

Suite med tregulv, dobbelseng, stol, bord, store vinduer og en som rer opp sengen. Foto.

Grande Suite

Størrelse: 54 m2
Antall lugarer: 2

Skipets største og fineste suite, beliggende i front på øvre dekk. Stort bad med separat regndusj/badekar og toalett, sofa/sittegruppe, aircondition, minibar, minisafe, TV, hårtørker, badekåper og en stor balkong med solsenger. Lugarene har en stor dobbeltseng.

Suite med tregulv, dobbeltseng, sofa, lamper, takvifte og store vinduer. Foto.

Prestige Suite

Størrelse: 36 m2
Antall lugarer: 2

Skipets nest største suite, beliggende midtskips på øvre dekk. Store vinduer og balkong med sittebenk. Bad med separat regndusj/badekar og toalett, sofa/sittegruppe, aircondition, minibar, minisafe, TV, hårtørker og badekåper. Lugarene har en stor dobbeltseng.

Lugar med tregulv, dobbeltseng, takvifte og nattbord. Foto.

Signature Suite

Størrelse: 27 m2
Antall lugarer: 16

Romslige dobbeltlugarer på øvre dekk. Store vinduer og en smal balkong med sittebenk. Bad med regndusj og toalett, aircondition, minibar, minisafe, TV, hårtørker og badekåper. Lugarene har to senger som kan settes sammen til en dobbeltseng.

NB – De bakerste lugarene selges med rabatt, da det her må påregnes noe støy fra motor/aggregat.

Mekong nav vista suite

Vista Suite

Størrelse: 26 m2
Antall lugarer: 10

Romslige dobbeltlugarer på hoveddekk. Store vinduer og fransk balkong. Bad med regndusj og toalett, sittegruppe, aircondition, minibar, minisafe, TV, hårtørker og badekåper . Lugarene har to senger som kan settes sammen til en dobbeltseng.

Lugar på nedre dekk med tregulv, dobbeltseng, sittegruppe. Foto.

Superior Suite

Størrelse: 24 m2
Antall lugarer: 4

Romslige dobbeltlugarer på nedre dekk. To små koøyer. Bad med regndusj og toalett, sittegruppe, aircondition, minibar, minisafe, TV, hårtørker og badekåper. Lugarene har to senger som kan settes sammen til en dobbeltseng.

Reisekalender

Februar 2022

Mars 2022

November 2022

Februar 2023

November 2023