MS Crucebelle

Ms crucebelle outdoor

Velkommen om bord på elvecruiseskipet MS Crucebelle

Rhinen

Rangert 4 stjerner

MS Crucebelle

Byggeår 2000 (totalrenovert 2019)
Lengde 110 m
Antall dekk 3
Antall lugarer 77
Passasjerer 154
Elv Rhinen

Alle lugarer er romslige med lys og komfortabel design.

Hver lugar er utstyrt med enkeltsenger/dobbeltsenger, klimaanlegg/varmesystem, garderobe/skap, TV, indre telefon, hårføner og safe på rommet. Lugarer med fransk balkong er utstyrt med 2 stoler og et bord.

FASILITETER OM BORD
Restaurant med gulv-til-tak-vinduer og panorama bar og salong. Innbydende resepsjon og lobbyområde og et soldekk med 360-graders utsikt, skyggelagt sitteområde, boblebad og sjakkbrett
Bibliotek og TV-område, heis fra midt til øvre dekk.
Gratis Wi-Fi

Les mer om MS Crucebelle her

Lugarer om bord på Crucebelle

Deluxe lugar

Deluxe-lugarene på MS Crucebelle finner du på midtre og øvre dekk. De er alle 14m2 og har fransk balkong. På lugaren har du klimaanlegg/varmesystem, garderobe/skap, privat bad, satelitt-TV, hårføner, safe og telefon. Du finner også USB-lader.

Dobbeltlugar på midtdekk

Dobbeltlugarene med panoramavindu på MS Crucebelle finner du på midtre dekk. De er alle 11m2. På lugaren har du klimaanlegg/varmesystem, garderobe/skap, privat bad, satelitt-TV, hårføner, safe og telefon. Du finner også USB-lader.

Dobbeltlugar på nedre dekk

Dobbeltlugarene på nedre dekk på MS Crucebelle har et lite vindu. Alle lugarene er 11m2. På lugaren har du klimaanlegg/varmesystem, garderobe/skap, privat bad, satelitt-TV, hårføner, safe og telefon. Du finner også USB-lader.

Reisekalender

April 2022

Mai 2022

Juni 2022

Juli 2022