4/5* spesialdesignede skip

Pandaw River Cruises

Om bord på Pandaw River Cruises.

Pandaw River Cruises ble etablert i 1995 og opererer i dag 16 skip i Myanmar, Vietnam og Kambodsja, Laos og Kina og India. En seiling i denne regionen tar deg fra travle storbyer gjennom små landsbyer der mye av dagliglivets gjøremål skjer langs elven.

Pandaw-opplevelsen handler om å utforske fjerntliggende og ofte vanskelig-å -navigere-elver i spesialdesignede små luksusskip. Hvert skip, håndlaget i messing og teak, er et skjønnhetsobjekt i seg selv. Et Pandaw-eventyr er veldig forskjellig fra det som tilbys på et havgående cruise. Skipene er små, og stemningen er uformell og veldig vennlig.

Elvene Pandaw seiler på er Mekong-elven gjennom Vietnam og Kambodsja; Red River og Halong Bay i Vietnam; Laos, Kina og Thailand på øvre Mekong; elvene Irrawaddy og Chindwin i Myanmar og India ved Ganges-elven og Indias Brahmaputra-elv.

Alt er inkludert hos Pandaw av mat, drikke (ikke Premium-brands) og utflukter. På utvalgte seilinger er det heller ikke tillegg for enkeltlugar.

Høydepunkter Pandaw River Cruises

Rangert 4 stjerner

RV Sabaidee Pandaw

Rederi Pandaw
Byggeår 2018
Antall dekk 2
Passasjerer 28

Elvecruiseskipet RV Sabaidee Pandaw ble bygget i 2018 er et flytende boutiquehotell bygget i historisk stil – og atmosfæren om bord er uformell og avslappet. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong/bar og et overbygget soldekk med sittegrupper og liggestoler. Frokost serveres som buffet, lunsj som buffet eller ved bordet og middag (4 retter) serveres alltid ved bordet. Kaffe og te er alltid tilgjengelig på soldekk, også for morgenfuglene…

Skipet har 14 like lugarer, fordelt på to dekk. Det er mulig å få vasket klær om bord (mot betaling).

Rangert 4 stjerner

RV Laos Pandaw

Rederi Pandaw
Byggeår 2015
Antall dekk 2
Passasjerer 20

Elvecruiseskipet RV Laos Pandaw ble bygget i 2015 og er et flytende boutiquehotell i historisk stil – hvor atmosfæren om bord er uformell og avslappet. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong/bar og et overbygget soldekk med sittegrupper og liggestoler. Frokost serveres som buffet, lunsj som buffet eller ved bordet og middag (4 retter) serveres alltid ved bordet. Kaffe og te er alltid tilgjengelig på soldekk, også for morgenfuglene…

Skipet har 10 like lugarer, alle på hoveddekk. Lugarene (cirka 14 m²) er utvendige og vakkert innredet i teak. Lugarene har stort vindu, privat bad med dusj, badekåper og slippers, hårtørker, safe – og to enkeltsenger med gode madrasser, som kan settes sammen til en dobbeltseng. Det er mulig å få vasket klær om bord (mot betaling).

Gruppeturer med norsk reiseleder

Oktober 2024

Februar 2025

Mars 2025

Oktober 2025

Turforslag for deg som ønsker å reise på egenhånd