5* spesialdesignede skip

Pandaw River Cruises

Om bord på Pandaw River Cruises.

Pandaw River Cruises ble etablert i 1995 og opererer i dag 16 skip i Myanmar, Vietnam og Kambodsja, Laos og Kina og India. En seiling i denne regionen tar deg fra travle storbyer gjennom små landsbyer der mye av dagliglivets gjøremål skjer langs elven.

Pandaw-opplevelsen handler om å utforske fjerntliggende og ofte vanskelig-å -navigere-elver i spesialdesignede små luksusskip.
Hvert skip, håndlaget i messing og teak, er et skjønnhetsobjekt i seg selv. Et Pandaw-eventyr er veldig forskjellig fra det som tilbys på et havgående cruise. Skipene er små, og stemningen er uformell og veldig vennlig.

Elvene Pandaw seiler på er Mekong-elven gjennom Vietnam og Kambodsja; Red River og Halong Bay i Vietnam; Laos, Kina og Thailand på øvre Mekong; elvene Irrawaddy og Chindwin i Burma og India ved Ganges-elven og Indias Brahmaputra-elv.

Alt er inkludert hos Pandaw av mat, drikke (ikke Premium-brands) og utflukter. På utvalgte seilinger er det heller ikke tillegg for enkeltlugar.

Høydepunkter Pandaw River Cruises

Turforslag for deg som ønsker å reise på egenhånd

RV Laos Pandaw

Rederi Pandaw

Byggeår 2015

Antall dekk 2

Passasjerer 20

Elvecruiseskipet RV Laos Pandaw ble bygget i 2015 er et flytende boutiquehotell i historisk stil – og atmosfæren om bord er uformell og avslappet. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong/bar og et overbygget soldekk med sittegrupper og liggestoler. Frokost serveres som buffet, lunsj som buffet eller ved bordet og middag (4 retter) serveres alltid ved bordet. Kaffe og te er alltid tilgjengelig på soldekk, også for morgenfuglene…

Skipet har 10 like lugarer, alle på hoveddekk. Lugarene (cirka 14 m²) er utvendige og vakkert innredet i teak. Lugarene har stort vindu, privat bad med dusj, badekåper og slippers, hårtørker, safe – og to enkeltsenger med gode madrasser, som kan settes sammen til en dobbeltseng. Det er mulig å få vasket klær om bord (mot betaling).

Oktober 2024

Mars 2025