Førsteklasses skip

MS Porto Mirante

Porto Mirante

MS Porto Mirante er et helt nytt skip som sjøsettes første gang i 2024. Skipet er spesialtilpasset Douro og slusene som finnes der. Det er plass til 120 gjester og alle lugarene er utvendige. Om bord på Porto Mirante er mat og drikke er inkludert i lugarprisen, fasilitetene om bord inkluderer to restauranter med delikat og fristende mat og et treningsrom med topp moderne utstyr. I tillegg finnes det panoramasalong med bar og en skylounge som strekker seg over to dekk. Det finnes også en souvernirbutikk, et romslig soldekk med et lite basseng og solsenger. Heisen om bord forbinder alle skipets dekk utenom soldekket. All-inklusive tilbudet ombord inkluderer også Afternoon-tea med søte fristelser, nytrukket te og musserende vin, en gang per seiling. På lugaren finner du en flaske vin, gjenbrukbar vannflaske og minibar som etterfylles daglig. Du kan velge fra en barmeny med rikelig innhold av drikke med og uten alkohol. Les mer om skipet lenger ned på siden.

Velkommen om bord på MS Porto Mirante

Rangert 5 stjerner

MS Porto Mirante

Rederi: VIVA Cruises
Byggeår: 2024
Lengde:
80 m
Antall dekk:
3 – Øvre dekk, midtdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer:
120

MS Porto Mirante er helt nytt, lekkert, førsteklasses skip som har fasiliteter som: to restauranter, panoramasalong og en skylounge som strekker seg over to dekk, resepsjon, suvenirbutikk. Soldekk med solstoler og et lite basseng. Heisen om bord forbinder alle dekkene utenom soldekket. Treningsrom med moderne utstyr.

Lugar:
Alle lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® eller lign. Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin og safe.

Skipet har ikke enkeltlugar men tilbyr et begrenset antall dobbeltlugarer til bruk alene.

Lugarene om bord på MS Porto Mirante

MS Porto Mirante

Dobbeltlugar øvre- og midtdekk

Dobbeltlugarene er plassert på øvre- og midtdekk (16 m²) og er med fransk balkong.

Fasiliteter for øvrig er: Sittegruppe, flatskjerm-TV, minibar, Nespresso® kaffemaskin, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, klimaanlegg, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Safe, musserende vin på rommet ved innsjekk, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, kostnadsfri Wifi-tilgang, enkel bagasjeoppbevaring under sengen.

MS Porto Mirante

Dobbeltlugar nedre dekk

Dobbeltlugarene er plassert på nedre dekk (16 m²) og er med mindre vindu som ikke kan åpnes.

Fasiliteter for øvrig er: flatskjerm-TV, minibar, Nespresso® kaffemaskin, garderobe, to senger som kan settes sammen til en dobbelt, klimaanlegg, baderomsprodukter fra RITUALS® eller lignende. Safe, musserende vin på rommet ved innsjekk, lekkert bad med dusj/WC og hårføner, kostnadsfri Wifi-tilgang, enkel bagasjeoppbevaring under sengen.

Reisekalender

August 2024

April 2025

Mai 2025

Juni 2025

August 2025