Escape Travel + Indre Østfold Reisebyrå = Et superlag på sportsreiser

To av Norges fremste og beste reisearrangører for sportsreiser slår seg sammen og styrker vår felles satsing på sport! Med unik spesialistkompetanse og lang erfaring i begge leire blir vi enda sterkere på reiser innen idrettens verden.

Indre Østfold Reisebyrå er sterke innen breddefotball og aldersbestemte lag, og dette kommer vi til å fortsette med. Vi viderefører avtalene de har, og jobber med de samme treningsreisene, cupene og turneringene. Escape kommer til å fortsette med topplagene innen fotball. Eksisterende kunder skal føle seg trygge på at den høye fagkompetansen og engasjementet for hvert enkelt nisjeområde, som har kjennetegnet Indre Østfold Reisebyrå og Escape Travel i alle år, føres videre.

Indre Østfold Reisebyrå er breddeidrettens eget reisebyrå med 40 års erfaring i å skreddersy fotball, svømming og håndballreiser for aldersbestemte lag, samt treningsleire, cuper og turneringer.

Det er gledelig å få Indre Østfold Reisebyrå inn som en del av Escape familien og dette styrker vår satsing i Sports segmentet både på kort og lang sikt. Vi kan nå tilby både topp og breddeidretten et stort og variert tilbud på treningsleirer og cuper. Vi i Escape Travel skal legge betydelige ressurser i å videreutvikle våre produkter til idretten i årene som kommer.

Escape Travel er Norges største arrangør av elvecruise, i tillegg til å være spesialist på cruise, temareiser, aktive reiser, firmareiser, skreddersøm av langreiser – og selvsagt sportsreiser. Escapes sportsavdeling arrangerer blant annet treningsleire for toppidrettslag, fotballturer, håndballturer og treningsleire innen flere idretter.

Når Escape Travel og Indre Østfold Reisebyrå nå forener krefter og kompetanse, betyr det at mange mennesker med samme lidenskap kommer sammen for å skape et enda bedre tilbud for sportsreiser.

Så hva blir nytt?

  • Sammen får vi større innkjøpskraft, og dermed bedre betingelser og også bedre priser ut til kundene våre
  • Vi har økonomisk trygghet i en solid, norsk eier
  • Skulle noe uforutsett skje på reisen, så har vi et stort team av fly- og reisespesialister klare til å bistå
  • Det faglige og sportslige engasjementet blir enda sterkere – og ikke minst får vi enda bedre spisskompetanse

Vårt fokus blir på å fortsette med det vi kan, og som vi har levert på i 40 år. Vi skal ta vare på og videreutvikle våre kjente og kjære produkter, samtidig som vi skal levere personlig service i verdensklasse.

Bakgrunn:

  • Escape Travel AS og Indre Østfold Reisebyrå fusjonerer
  • Indre Østfold Reisebyrå arrangerer reiser for idrettslag og grupper som skal på cup, turnering og treningsleir. I 2022 omsatte de for nesten 30 millioner kroner.
  • Escape Travel er Norges største arrangør av elvecruise og er i tillegg spesialist på cruise, temareiser, aktive reiser, singelreiser, firmareiser og skreddersydde turer. Escape Travel er offisiell leverandør av reiser for Norsk Fotballforbund. I tillegg er sportsavdelingen på Escape spesialister på treningsleir innen fotball, håndball og svømming. Escape omsatte for 730 millioner i 2022 i Norge, Sverige og Danmark.
  • Til sammen vil Escape Travel AS og Indre Østfold Reisebyrå ha 60 ansatte. Administrerende direktør i Escape Travel AS er Tor Johan Pedersen. Morten F. Evensen fra Indre Østfold Reisebyrå vil fortsette å lede Indre Østfold-teamet som tidligere.
  • Escape Travel inngår i reiselivskonsernet Braathens Travel Group, eiet av Per G. Braathen, som bl.a. også eier reisebyråkjeden Ticket og Dyreparken i Kristiansand.