Ingvild Tennfjord
![Ingvild Tennfjord 4 Agnete Brun2018 utsnitt](https://escapeno-web.imgix.net/images/Reiseleder/Ingvild-Tennfjord-4_AgneteBrun2018_utsnitt.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.6159&fp-y=0.3158&h=300&q=90&w=300&s=b81a274f3757bc79dbebb03320d4143a)
![Fargerik fotografering av vakre modne blå druer hengende fra en vinranke klare til å bli plukket, med en vakker uskarp bakgrunn. Bakgrunnen er grønn og gul. Det er rikelig med rød druefrukt i vinrankene. Bildet er tatt i september før avlingene. Den konkrete vinrøde druen brukes til vinproduksjon, sunn mat, vegetarisk konsum, druegelé, druesaft, druepaier, brus med smak av drue og godteri. Frukthagen er klar for høsting. Bildets fokus er mot forgrunnen. Fruktene og plantene er perfekte for landbruksplakater og illustrasjoner. Blå drue kalles også rød drue, som rødvin er laget av. Det frodige løvet er grønt. Vegetarisk, vegansk og rå matfotografering. Grønn, brun, blå, gul og lilla farge på bildet. Fruktene er fra en stor og rik frukthage og de henger fra tregreinene.](https://escapeno-web.imgix.net/dam/heroimage-193/20211126112912/makedonia_vin.jpg?auto=compress%2Cformat&con=-10&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&gam=20&h=600&q=90&vib=40&w=600&s=2f76952677509bcdd60a86519e5e050c 600w, https://escapeno-web.imgix.net/dam/heroimage-193/20211126112912/makedonia_vin.jpg?auto=compress%2Cformat&con=-10&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&gam=20&h=900&q=90&vib=40&w=900&s=cf82137dfe4d7a9accd3ac92c9471071 900w, https://escapeno-web.imgix.net/dam/heroimage-193/20211126112912/makedonia_vin.jpg?auto=compress%2Cformat&con=-10&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&gam=20&h=1200&q=90&vib=40&w=1200&s=b4c4e4f62dfaa5eee1b22d705187cfc2 1200w)
Vinturer med Ingvild Tennfjord
Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Tennfjord er utdannet vinkelner og har Diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har utgitt åtte vinbøker, hvorav boken Skål! ble nominert til Brageprisen. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og hennes humoristiske formidlingsevne bidrar til at hun når stadig nye publikumsgrupper med sin entusiasme for vin.
Velkommen med Escape og Ingvild Tennfjord til et nytt og annerledes vinreisekonsept. På disse reisene vil hun lose deg rett inn i hjertet av landets vinproduksjon. Vi besøker produsenter i toppklasse. Men viktigst av alt lover Ingvild å gjøre deg til en langt bedre vinsmaker. Hennes humoristiske og tilgjengelige stil har vunnet et stort publikum. Hun avslører sine beste smaketriks, lærer deg å forstå vin, gjenkjenne kvalitet og kanskje aller viktigst: finne dine personlige favoritter.
Bli med Ingvild på vintur
September 2024
Oktober 2024
![Druehøst. Bondehender med ferskhøstede svarte druer.](https://escapeno-web.imgix.net/dam/heroimage-193/20210323081003/bonde-med-druer.jpeg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5141&fp-y=0.5&h=400&q=90&w=680&s=2e14d3c10dd098d93742ee2d3069621e)
Vintur til Piemonte med Ingvild Tennfjord
Avreise 11.10.2024 / 4 dager / fra Oslo Lufthavn
Utsolgt
Priser fra 23.290,-
Vil du virkelig smake noe av det beste Italia har å by på? Da bør du bli med på vintur til Piemonte med vinanmelder og forfatter Ingvild Tennfjord. Vidunderlige smaker og lærerike opplevelser – alt formidlet på Ingvilds humoristiske og folkelige måte. Og for noen omgivelser! Piemonte er Italia på sitt beste, men bølgende vinlandskap og pittoreske byer.
![Vinranker i høstfarger og elv i dalbunnen](https://escapeno-web.imgix.net/dam/heroimage-193/20220219041424/quinta-do-seixo-1.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5094&fp-y=0.2738&h=400&q=90&w=680&s=90ffb6899180bc084ab15f74bd22b6a1)
Vintur til Dourodalen og Porto med Ingvild Tennfjord
Avreise 31.10.2024 / 4 dager / fra Oslo Lufthavn
Få ledige
Priser fra 24.790,-
Velkommen til en vinreise på «første klasse»! Ingvild Tennfjord loser deg rett inn i hjertet av Portugals vinproduksjon, du lærer også grunnleggende duft- og smaksteknikk. Hun forklarer deg historien og bakgrunnen til vinene, og det vil gi deg en annen forståelse av besøk hos produsenter i toppklasse.
Bo i hjertet av Dourodalen // Produsenter i toppklasse // Eksklusive smakinger