Ingvild Tennfjord tar deg med rett inn i hjertet av engelsk vinproduksjon.

Engelske bobler med Ingvild Tennfjord

Engelsk hus i frodig hage.

For meg er England verdens aller mest spennende vinland akkurat nå, sier Ingvild Tennfjord som tilbragte denne sommeren i engelske vinmarker og kjellere. På rekordtid har England markert seg som en vin-nasjon i toppsjiktet. Mange har forsøkt å danke ut Champagne gjennom århundrer. Men det er først nå konkurransen virkelig skjerpes til. Hva skyldes den voldsomme suksessen?

På denne sprudlende reisen tar Ingvild Tennfjord deg med rett inn i hjertet av engelsk vinproduksjon. Vi besøker produsenter i toppklasse. Vinmakere med skyhøye ambisjoner. Koselige engelske byer. Ingvild gjør deg ikke bare til en bedre vinsmaker. Hun gir deg verktøyene for å knekke koden, forstå musserende vin på et dypere nivå, og ikke minst - se hva som faktisk må til for å skape ikoniske viner.

Selv som det var de musserende vinene som plasserte England i toppsjiktet av vin-verden, er det antagelig de stille vinene som kommer til å dominere i fremtiden. Dette får du et innblikk i allerede nå, i den tidlige fasen.

Hva er årsaken til Englands store suksess, kan de bli verdensledende på musserende vin? Reisen gir deg et unikt innblikk i en vinverden i endring.

Høydepunkter

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og Norges mest leste vinjournalist. Ukentlig når hun nær en million lesere gjennom sine vinspalter i Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Tennfjord er utdannet vinkelner og har Diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har utgitt åtte vinbøker, hvorav boken Skål! ble nominert til Brageprisen. Hun er en ettertraktet foredragsholder, og hennes humoristiske formidlingsevne bidrar til at hun når stadig nye publikumsgrupper med sin entusiasme for vin.

Program

3 frokoster, 3 lunsjer og 1 middag inkludert

Vinsmaking

Vinsmaking hos Hattingley

Sjårfør foran buss

Bussjåføren vår

Hotellbilder frra Hotel Grand i Brighton

Hotel Grand i Brighton

Hotellbilder frra Hotel Grand i Brighton

Hotel Grand i Brighton

En kvinne står i en gammel del av byen i Italia og holder på med handleposer. Hun viser de to vennene sine hva hun har kjøpt. Alle tre smiler mens de står side om side

Shoppingglede!

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–London (Gatwick) t/r med Norwegian
 • Busstransport t/r flyplass og i følge program
 • 3 overnattinger romkategori standard inkludert frokost (2 netter i Winchester og 1 i Brighton)
 • 4 besøk hos utvalgte produsenter med smaking
 • 1 lunsj hos Nyetimber m/drikke inkludert
 • 1 lunsj hos Hattingley Valley m/drikke inkludert
 • 1 lunsj i restaurant Chalk, Wiston Estate
 • 1 pubmiddag i Brighton
 • Ingvild Tennfjords deltakelse og kurskonsept i følge program
 • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Drikkevarer, om det ikke er spesifisert som inkludert

Andre vinturer med Ingvild Tennfjord