Jofrid Høybakk

Img 9588 kopi
Landsby med fjell i bakgrunnen, Korsika.

Jofrid Høybakk er opprinnelig fra Sunnmøre og glad i oppholde seg ute i naturen, både på sjøen og fjellet. Hun er bosatt i Oslo og på fritiden er hun flittig bruker av Oslomarka både sommer og vinter. Hun finner stor glede i kunne være i aktiv ute i naturen til fots, på sykkel og på ski. Hun liker dessuten godt å reise, og har vært på tur i ulike deler av verden.

Jofrid har vært aktiv turleder i Den Norske Turistforening (DNT) siden 1995 og har ledet fellesturer for DNT i fjellet med fotturer fra hytte til hytte på sommeren og på ski på vinter. Hjemme leder hun grupper med jogging for idrettsforeningen Friskis&Svettis i Oslo. De siste årene har Jofrid tatt kurs i padling med kajakk via DNT og Oslo Kajakklubb og hun finner stor glede og avkobling fra bylivet å være ute i kajakk på Oslofjorden.

Erfaring som turleder i norske fjell og trygghet på sjøen er fin bakgrunn for å være reiseleder for Escape. Hun er opptatt av at deltakerne skal få gode tur- og reiseopplevelser, og hun legger vekt på å få til godt samhold innad i gruppen som er på tur sammen.

Bli med Jofrid på tur

Juni 2024

September 2024

Oktober 2024

November 2024