Luksusresort, kritthvite strender og sjarmerende Stone Town

Breezes Beach Club & Spa (5*) Zanzibar

Breezes Beach Club & Spa, Zanzibar

Vi har gleden av å presenterer en reise til Zanzibar hvor du bor på en nydelig resort med mulighet for å utforske vakre strender og oppleve unik kultur.

Breezes Beach Club & Spa er et 5* familiedrevet hotell med unik personlighet. Fokus er på de gode opplevelsene, personlig service og håndverk. Alt av interiør, tekstiler og møbler er håndlaget og håndplukket. Breezes er rett og slett et unikt hotell som vil gi deg den aller beste rammen rundt ferien din. Med svømmebasseng, herlig strand, pool-bar, restaurant, vannsportssenter og Frangipani Spa skal det godt gjøres å ikke finne seg til rette og trives.

Zanzibar – eksotisk og spennendeØyas største by, Stone Town, er en by full av verneverdige bygninger med vakkert utskårne dører. Byen har noen av Afrikas trangeste gater og smaleste smug der menn i kaftaner og kvinner med flagrende gevanter haster gjennom.

Zanzibar er en del av Tanzania og ligger i Det indiske hav, førti kilometer fra kysten av Afrika. Her møter du en fremmedartet og fargerik kultur, swahilikulturen, som er en blanding av Afrika og den arabiske verden. Den østafrikanske kysten har en gammel historie som handelsområde, uløselig knyttet til vindmønsteret i Det indiske hav.

Helt fra før Kristi fødsel har seilskuter og arabiske dhower vært innom Zanzibar for å handle med gull, elfenben, krydder og slaver. Øya har gjennom tidene vært tilholdssted for arabiske sultaner, sjørøvere, handelsfolk, oppdagelsesreisende og slavehandlere. Zanzibar er kjent som krydderøya på grunn av eksporten av eksotiske krydder.

Klimaet er tropisk med gjennomsnittlig 30 grader året rundt, den varmeste tiden er når vi har vår vinter. På østkysten av øya finner du de fineste strendene.

Her kan tidevannet utgjøre en forskjell på hele syv meter. Høye kokospalmer kaster lange skygger over kritthvite strender med pudderfin sand og blått hav. Fiskerne kaster sine garn på grunt vann og kvinnene dyrker tang i havet. Tempoet er avslappet og det føles som om tiden har stått stille. Du kan besøke krydderfarmene, snorkle, dykke og svømme med delfiner, og vandre langs milelange strender. Eller gjøre slett ingenting. Zanzibar gir ro i sjelen og en fornemmelse av paradis.

1 av 9

2 av 9

3 av 9

4 av 9

5 av 9

6 av 9

7 av 9

8 av 9

9 av 9