Afrika

Løvinne som ligger på et stort tre. Nærbilde. Uganda. Øst Afrika. En utmerket illustrasjon.

Safarimagi og fargerikt folkeliv

Dette kontinentet er fullt av kontraster, og på en reise til Afrika kan du oppleve en herlig miks av eventyrlig safari, idylliske strender, spennende storbyer og unike kulturopplevelser.

På safari i Kenya, Sør-Afrika og Tanzania har du store muligheter til å få se «The big five» i fri utfoldelse på savannen. I Uganda kan du oppleve de unike fjellgorillaene på nært hold, mens du i Etiopia kan stifte bekjentskap med gelada-bavianene.

Krydderøya Zanzibar, paradisøya Mauritius og Kenyas langstrakte kyst frister med sine kritthvite sandstrender og alt hva hjertet begjærer av vannaktiviteter.

Den eventyrlystne kan bli med på trekking i Kilimanjaro, oppleve de eksotiske Atlasfjellene i Marokko eller dra på elvecruise oppover gambiaelven og oppleve en unik kombinasjon av lokal kultur, tradisjoner og folkeliv.

Enten du ønsker å utforske dette vakre kontinentet på egenhånd, bli med på et elvecruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Afrika med Escape Travel!

Finn ditt reisemål

Våre skreddersydde reiser i Afrika

Les mer om våre skreddersydde reiser her

Våre turer i Afrika

Oktober 2022

November 2022

Desember 2022

Januar 2023

Februar 2023

Mars 2023

Oktober 2023