Afrika

Løvinne som ligger på et stort tre. Nærbilde. Uganda. Øst Afrika. En utmerket illustrasjon.

Safarimagi og fargerikt folkeliv

Dette kontinentet er fullt av kontraster, og på en reise til Afrika kan du oppleve en herlig miks av eventyrlig safari, idylliske strender, spennende storbyer og unike kulturopplevelser.

På safari i Kenya, Sør-Afrika og Tanzania har du store muligheter til å få se «The big five» i fri utfoldelse på savannen. I Uganda kan du oppleve de unike fjellgorillaene på nært hold, mens du i Etiopia kan stifte bekjentskap med gelada-bavianene.

Krydderøya Zanzibar, paradisøya Mauritius og Kenyas langstrakte kyst frister med sine kritthvite sandstrender og alt hva hjertet begjærer av vannaktiviteter.

Den eventyrlystne kan bli med på trekking i Kilimanjaro, oppleve de eksotiske Atlasfjellene i Marokko eller dra på elvecruise oppover gambiaelven og oppleve en unik kombinasjon av lokal kultur, tradisjoner og folkeliv.

Enten du ønsker å utforske dette vakre kontinentet på egenhånd, bli med på et elvecruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Afrika med Escape Travel!

Finn ditt reisemål

Våre skreddersydde reiser i Afrika

Les mer om våre skreddersydde reiser her

Våre turer i Afrika

Januar 2023

Februar 2023

Mars 2023

Cruise & fly
Fjellandsbyen Sao Vicente, Madeira, Portugal

Cruise langs Afrikas kyst fra Cape Town til Lisboa

Avreise 02.03.2023 / 24 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 92.000,-

Bli med på en afrikansk drømmereise! Vi starter helt i sør i nydelige Cape Town med Table Mountain, pingviner, fargerike hus og nydelige Waterfront. Så går vi om bord i boutiqueskipet Azamara Journey og begir oss ut på et tre ukers cruise litt utenom det vanlige.

Nyhet!
Utsikt over Koutoubia-moskeen og gardem i Marrakesh, Marokko. Blomsterrik hage med moskeen i bakgrunn

Kunst, kultur og hager i Marokko

Avreise 11.03.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 22.540,-

Bli med på en annerledes reise i Marokko – en reise med de utroligste hager, kunst og kulturopplevelser. Vi skal vandre i arabiske hager som tatt ut av sidene i en eventyrbok, se arkitektur og kunst, utforske myteomspunnede Marrakech og senke skuldrene i hippiebyen Essaouira.

 • Kvinne i mønstret tunika

  Anne Marthe Barfod
  Reiseleder

Påmeldingsfrist 13.januar
Giraffer i Kruger Nasjonalpark, Sør-Afrika

Sør-Afrika, et afrikansk kinderegg

Avreise 17.03.2023 / 11 dager / fra Cape Town, Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 34.880,-

Storbyen Cape Town – livlig og vakker med fargerike nabolag, hav, strender og mektige fjell. Verdenskjente vinområder med besøk på vingårder og vinsmaking. Safari, med mulighet for løver i morgengry og sjiraffer i solnedgang – denne turen kaller vi et kinderegg med god samvittighet! Vi skal gispe over formidabel utsikt fra Table Mountain, se vaggende pingviner på strendene, vi skal stå på Cape Point hvor Atlanterhavet møter Det indiske hav, og vi skal besøke Nelson Mandelas hus i Soweto. Bli med på en afrikansk opplevelsesreise!

 • Portrett kvinne

  Elin Paton
  Reiseleder

Malariafritt område // Vinsmaking inkludert

Nomad på kamel nær pyramider i egyptisk ørken

Eventyrlige Egypt med cruise på Nilen

Avreise 30.03.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 34.980,-

Egypt er eldgamle mysterier, duvende kameler, spennende historier og en herlig blanding av øst og vest. Reisen starter i Egypts hovedstad Kairo, hvor du opplever «øvre» Egypts høydepunkter. Vi bor på historiske luksushoteller. Elvecruiset på Nilen, fra Luxor til Aswan via Kongenes dal, er med et av elvens aller beste skip.

 • Torild Karlsen2 reiseleder

  Torild Karlsen
  Reiseleder

5* skip og hoteller // Bo på historiske Marriott Cairo og Old Cataract Hotel

April 2023

Oktober 2023

November 2023