Løvinne som ligger på et stort tre. Nærbilde. Uganda. Øst Afrika. En utmerket illustrasjon.

Safarimagi og fargerikt folkeliv

Dette kontinentet er fullt av kontraster, og på en reise til Afrika kan du oppleve en herlig miks av eventyrlig safari, idylliske strender, spennende storbyer og unike kulturopplevelser.

På safari i Kenya, Sør-Afrika og Tanzania har du store muligheter til å få se «The big five» i fri utfoldelse på savannen.

Krydderøya Zanzibar, paradisøya Mauritius og Kenyas langstrakte kyst frister med sine kritthvite sandstrender og alt hva hjertet begjærer av vannaktiviteter. Den eventyrlystne kan bli med på trekking i Kilimanjaro, oppleve de eksotiske Atlasfjellene i Marokko.

Enten du ønsker å utforske dette vakre kontinentet på egenhånd, bli med på et elvecruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Afrika med Escape Travel!

Våre gruppeturer i Afrika

Våre skreddersydde reiser i Afrika

Les mer om våre skreddersydde reiser her

Finn ditt reisemål

Våre turer i Afrika

September 2024

Cruise & Fly
Fottur på Madeira.

Cruise til Kanariøyene, Marokko og Madeira

Avreise 07.09.2024 / 15 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 28.490,-

Synes du Middelhavet blir for varmt i sommermånedene? Kan vi friste med storslått natur på Madeira og eksotiske innslag i Marokko? Bli med på et cruise med MSC Virtuosa ut fra Southampton! Nyt strand og shopping i Lisboa, kunst og arkitektur i Sevilla, kanariske fjell og strender, blomstrende Madeira og eksotiske dufter i Marrakech. I september er temperaturen fortsatt sommerlig i sør.

Fly, transfer og drikkepakke inkludert // Opplev fantastisk natur // Besøk kryddermarkedet i Marrakech // 5 deilige sjødager til total avkobling

UNIK AVGANG
Nomad på kamel nær pyramider i egyptisk ørken

5* elvecruise i Egypt – gjennom faraoenes rike

Avreise 25.09.2024 / 15 dager / fra Bergen, Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 46.980,-

Opplev pyramidene ved Kairo. Bli med på utflukt til Abu Simbel-templene. Innta High Tea på terrassen historiske Old Cataract Hotel. Seile 12 netter på Nilen, hele veien fra Aswan til Kairo – og opplev Egypts øvre, midtre og nedre høydepunkter på en og samme tur.

2 netter i Aswan // 12 netters cruise hele veien fra Aswan til Kairo // Opplev Abu Simbel (ekstra utflukt)

Flodhest i Zambezielven, Zambia.

Afrika - på sitt aller beste

Avreise 28.09.2024 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 76.980,-

Bli med på en enestående reise hvor du kombinerer elvecruise på Chobeelven med lekre Zambezi Queen og safari i dyrerike Chobe nasjonalpark. Du opplever også de storslagne vannfallene Victoria Falls, vindistriktene i Sør-Afrika, Cape Town og områdene rundt.

 • Img 9719 kopi

  Geir Toverud
  Reiseleder

Førsteklasses skip og hoteller // 2 netter cruise og 7 netter hotell

Oktober 2024

Giraffer i Kruger Nasjonalpark, Sør-Afrika

Sør-Afrika, et afrikansk kinderegg

Avreise 10.10.2024 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 36.990,-

Cape Town – livlig og vakker med fargerike nabolag, hav, strender og mektige fjell. Verdenskjente vinområder med besøk på vingårder og vinsmaking. Safari, med mulighet for løver i morgengry og sjiraffer i solnedgang – denne turen kaller vi et kinderegg med god samvittighet! Vi skal gispe over formidabel utsikt fra Table Mountain, se vaggende pingviner på strendene, vi skal stå på Cape Point hvor Atlanterhavet møter Det indiske hav, og vi skal besøke Nelson Mandelas hus i Soweto. Bli med på en afrikansk opplevelsesreise!

 • Portrett kvinne

  Elin Paton
  Reiseleder

Malariafritt område // Alle aktiviteter, utflukter og inngangsbilletter er inkludert

Sjekk prisen!
Utsikt over Sebatana Lodge

5* safari i Sebatana Lodge i Sør-Afrika

Avreise 17.10.2024 / 10 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 20.990,-

Velkommen til Sebatana Lodge som ligger i Waterberg, et stykke utenfor Johannesburg. Du bor i en bekvem og moderne bungalow på 5-stjerners Sebatana Rhino Lodge, med alt fra svømmebasseng og jacuzzi til restaurant med førsteklasses helpensjon. Sebatana Lodge ligger midt i den sør-afrikanske bushen, i et malariafritt område – og med fantastiske muligheter for minnerike safariopplevelser.

Malariafritt område // Nattfly begge veier // Helpensjon på lodgen

Kvinnelig fjellgorilla med baby.

Uganda og Rwanda - møt fjellgorillaene!

Avreise 19.10.2024 / 13 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 72.700,-

Bli med oss på en opplevelse av de sjeldne - en tur inn i Bwindi nasjonalpark på leting etter fjellgorillaene! I Uganda og Rwanda skal vi i tillegg få oppleve både storbyer og spektakulær natur, gjestfrie folk og et spennende kjøkken, og det blir safari i flere nasjonalparker gjennom variert landskap, både i bil, til fots og i båt. I Kigali skal vi også høre mer om Rwandas dystre historie, noe som kan virke som en fjern fortid med tanke på det Rwanda som i dag møter oss.

 • Portrett av mann på tur.

  Fredrik Huth Jensen
  Reiseleder

Gorillasporing inkludert i prisen // Unikt program // Alle måltider inkludert // Hoteller og lodger av god kvalitet

November 2024

Januar 2025

Februar 2025

Mars 2025

September 2025