En av verdens vakreste strender

Diani Beach i Kenya

Diani Beach, Mombasa, Kenya

Unn deg en enestående ferie i Kenya hvor du bor på flotte Baobab Beach Resort med direkte tilgang til Diani Beach!

Diani Beach blir ofte kåret til ev av verdens og Afrikas vakreste strender og med god grunn! 17 kilometer med kritthvit strand og frodig vegetasjon gjør dette til en skikkelig perle. Her kan du bade, snorkle og dykke ustoppelig. Med verdens nest største rev langs kysten er stranden helt himmelsk for dere som liker dere godt under vann. Det er også mange vannsportsaktiviteter og shoppingmuligheter langs stranden. Og en ekstra stor fordel, prisene er gode også i julen.

Afrikansk mann og typisk trestativ med fargerike stoffer på Diani Beach, Kenya.

Shoppingmuligheter langs stranden.

Baobab Beach Resort – En egen verden
Baobab Beach Resort and Spa ligger på den verdensberømte Diani-stranden. Hoteller har en stor og frodig hage på 80 hektar og med utsikt over Det indiske hav. En oase av ro og opplevelser, hånd i hånd. Skjermet av frodig vegetasjon og eksotiske kokospalmer strekker anlegget seg over 500 meter langs stranden, og tilbyr den ultimate luksus strandferien.

Hotellet har et 3-delt basseng, spasenter og et utvalg av restauranter.

De romslige rommene har flatskjerm-TV, sittehjørne og utsikt over sjøen eller bassenget. Du får eget bad med hårføner og gratis badeprodukter.

Baobab Beach Resort & Spa har flere barer og restauranter som tilbyr internasjonale og afrikanske retter samt sjømat akkompagnert av et bredt utvalg av vin. Kveldsunderholdning på noen av kveldene.

Spaet tilbyr massasjer og skjønnhetsbehandlinger i tillegg til dampbad, hydrobad og boblebad. Hotellet har et eget treningssenter i tillegg til at de tilbyr tennis, dart, bordtennis og vannsport. Golf og snorkling er populært i området, det er utenfor hotellet. Diani Beach kjøpesenter ligger under 4,5 km fra Baobab Beach Resort.

Diani Beach, Kenya.

Livet på Diani Beach.

Pris for to personer med avreise 18. desember og hjemreise 29. desember er kr. 60 500,-
Dette inkluderer:
– Fly med Turkish Airlines– Flyskatter
– Transfer fra flyplassen til hotellet tur/retur
– Overnatting på Baobab Beac hResort i standardrom med all inclusive

1 av 8

Diani Beach i Kenya. 2 av 8

Diani Beach, Kenya. 3 av 8

Livet på Diani Beach. 4 av 8

Shoppingmuligheter langs stranden. 5 av 8

6 av 8

Diani Beach, Kenya. 7 av 8

Diani Beach, Kenya. 8 av 8