Afrika

Løvinne som ligger på et stort tre. Nærbilde. Uganda. Øst Afrika. En utmerket illustrasjon.

Safarimagi og fargerikt folkeliv

Dette kontinentet er fullt av kontraster, og på en reise til Afrika kan du oppleve en herlig miks av eventyrlig safari, idylliske strender, spennende storbyer og unike kulturopplevelser.

På safari i Kenya, Sør-Afrika og Tanzania har du store muligheter til å få se «The big five» i fri utfoldelse på savannen.

Krydderøya Zanzibar, paradisøya Mauritius og Kenyas langstrakte kyst frister med sine kritthvite sandstrender og alt hva hjertet begjærer av vannaktiviteter. Den eventyrlystne kan bli med på trekking i Kilimanjaro, oppleve de eksotiske Atlasfjellene i Marokko.

Enten du ønsker å utforske dette vakre kontinentet på egenhånd, bli med på et elvecruise eller en gruppereise med en erfaren reiseleder, vil du garantert skape minner for livet når du reiser på ferie til Afrika med Escape Travel!

Våre gruppeturer i Afrika

Våre skreddersydde reiser i Afrika

Les mer om våre skreddersydde reiser her

Finn ditt reisemål

Våre turer i Afrika

Oktober 2023

November 2023

Cruise & Fly
Madeira

Cruise til Kanariøyene, Marokko og Madeira

Avreise 02.11.2023 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 16.990,-

Synes du vintermånedene er lange, mørke og kalde? Kan vi friste med storslått natur på Madeira og eksotiske innslag i Marokko? Bli med på et cruise med MSC Divina ut fra Malaga! Nyt bystrand, arkitektur og shopping i Barcelona, kanariske fjell og strender, blomstrende Madeira og eksotiske dufter i Marrakech. I november er temperaturen behagelig, men samtidig sommerlig i sør – og det trenger vi!

Fly, transfer og drikkepakke inkludert // Opplev fantastisk natur // Besøk kryddermarkedet i Marrakech // 4 deilige sjødager til total avkobling

Uganda05

Afrika - på sitt aller beste!

Avreise 14.11.2023 / 12 dager / fra Oslo Lufthavn

Utsolgt

Priser fra 59.980,-

Bli med på en enestående reise hvor du kombinerer elvecruise på Chobeelven med lekre Zambezi Queen og safari i dyrerike Chobe nasjonalpark. Du opplever også de storslagne vannfallene Victoria Falls, Cape Town og områdene rundt.

 • Toverud 180x180

  Geir Toverud
  Reiseleder

5* skip og hoteller // 2 netter cruise og 7 netter hotell

De store pyramidene står majestetisk over Nilen som renner gjennom Egyptens land.

Eventyrlige Egypt med cruise på Nilen - på første klasse

Avreise 17.11.2023 / 11 dager / fra Oslo Lufthavn

Få ledige

Priser fra 44.980,-

Egypt er eldgamle mysterier, duvende kameler, spennende historier og en herlig blanding av øst og vest. Reisen starter i Egypts hovedstad Kairo, hvor du opplever «øvre» Egypts høydepunkter. Elvecruiset på Nilen, fra Luxor til Aswan via Kongenes dal, er med et av elvens aller beste skip. Og det hele avsluttes med to netter på det historiske luksushotellet Old Cataract i Aswan.

 • Portett av kvinne

  Heba Farouk

5* skip og hoteller // Bo på historiske Marriott Cairo og Old Cataract Hotel

Eksotisk rundreise
Tuareg med kamel i den vestlige delen av Sahara-ørkenen i Marokko. Sahara-ørkenen er verdens største varme ørken.

Marokko med Marrakech - ørken, fjell og farger

Avreise 18.11.2023 / 8 dager / fra Oslo Lufthavn

Ledige plasser

Priser fra 19.300,-

Eventyret starter i Marrakech, som byr på alt fra den gamle medinaen, med sine utallige basarer til franskinspirerte boulevarder og hyggelige små kafeer. Så venter en kjøretur over Atlasfjellene gjennom små berberlandsbyer og ned til Sahara, hvor du kan ri på dromedar i solnedgangen og nyte stjernehimmelen. Ved Atlanterhavskysten skal vi utforske den lille hippiebyen Essaouira.

 • Kvinne i mønstret tunika

  Anne Marthe Barfod
  Reiseleder

Februar 2024

Mars 2024

April 2024

Oktober 2024