Savanneliv og storslått safari i Kenya

Kichwa Tembo Masai Mara

Kichwa Tembo Masai Mara i Kenya

Vi har gleden av å presentere en reise til Kenya hvor du bor på en flott camp med alle muligheter for å se Afrikas unike dyreliv.

Barndommens drømmer om Afrika blir til virkelighet når du står i safaribilen og skuer utover landskapet der varmedisen hildrer over savannen. Du ser sebraer og antiloper som går og gresser. En søvnig løveflokk som døser i skyggen. Giraffhoder som stikker frem mellom trekronene. Geparder som jakter. Neshorn og elefantflokker som lusker av gårde, og silhuetten av en leopard i solnedgangen. Varige minner gir også den vakre stjernehimmelen og den gode stemningen når du sitter rundt bålet med masaiene om kvelden. For ikke å glemme nattemørket med løvebrøl og en kakafoni av lyder. Dette er Afrika!

Å reise på safari er ikke som å besøke en dyrepark. Hva du får se er det umulig å si på forhånd og det er det som gjør en safari så spennende. Kanskje får du oppleve å se verdens raskeste landpattedyr, geparden, som kan nå en topphastighet på 120 km i timen. Kanskje får du se en løveflokk som dormer i solen etter nattens jakt, eller en elefantflokk ved bredden av en brun elv. På safari er alt mulig.

AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp er en førsteklasses camp beliggende i et privat reservat, rett utenfor selve Masai Mara nasjonalpark. Men midt i smørøyet for migrasjonen, campen ligger ved elven som grenser til Serengeti. Her er det få turister, og du vil få en fantastisk safariopplevelse. Vi i Escape mener at denne campen har en helt fantastisk beliggenhet.

Campen har 12 Classic telt, 20 Superior telt og 8 Superior view telt inkludert 3 familietelt. Teltene ligger spredd utover et større område og har alle bekvemmeligheter.

To daglige gamedrives i åpne safarijeeper. Kichwa Tembo har svømmebasseng med utsikt over Masai Mara som kan nytes mellom gamedrives.

Ballongferd, game walk og landsbybesøk kan bestilles på stedet

Game drive eller game walk?

Dette er uttrykk du hele tiden treffer på når det er snakk om safari. Game drive er kjøring med bil for å se etter ville dyr. Som oftest skjer dette tidlig på morgenen og på ettermiddagen, på den tiden dyrene er mest aktive. Tilsvarende med game walk som er fotturer sammen med lokalkjente guider, rangers, eller masaier. Som regel må man være fylt 15 eller 18 år for å delta på game walks.

Fly inn til Masai Mara

Safariflyet fra Nairobi til Mara tar circa en time. Kontrasten er slående når du går av flyet og setter føttene direkte på savannen. Borte er storbyens stress og mas.

Tilbud! Fra kr 23 995,- per person i delt Classic telt

Prisen gjelder for reise i perioden 11/1 – 31. 5 og 1/11 – 20/12 2021 når to personer reiser sammen

Ønsker du å forlenge reisen med sol og strand på Zanzibar, Mombasakysten eller Mauritius er vi selvsagt behjelpelige med det. Be oss om tilbud!

1 av 10

2 av 10

3 av 10

4 av 10

5 av 10

6 av 10

7 av 10

8 av 10

9 av 10

10 av 10

Dette er inkludert

  • Flybilletter Oslo-Nairobi t/r inkl flyskatter og avgifter
  • Flybilletter Nairobi-Masai Mara t/r inkl flyskatter og avgifter
  • Transfer mellom flyplassene i Nairobi t/r
  • Transfers fra flystripe til camp t/r
  • 4 netter på Kichwa Tembo (Classic tent)-
  • Frokost, lunsj og middag
  • Mineralvann, husets vin, lokalt øl og brennevin, kaffe og te-
  • To daglige game drives (inkl. drikke og snacks)