Eksotiske basarer, pyramider og båttur på Nilen

Klassisk rundreise i Egypt

Egypt har enestående kulturskatter, spennende arkitektur, et fargerikt folkeliv og eksotiske basarer. På denne reisen oppsøker vi monumenter fra oldtiden, går på historisk grunn og fascineres av pyramider, kongegraver og imponerende templer.

Det finnes ikke noe mer spennende reisemål enn Egypt!Her finner vi alle kontrastene, den mektige Nilen som snor seg gjennom landskapet, konturene av en kamelkaravane som avtegner seg skarpt mot ørkenhorisonten, gamle templer og pyramider som vitner om en svunnen storhetstid. En unik kultur som i mange tusen år gjemte sine hemmeligheter på tempelvegger og i gravkamre. Hieroglyfene snakker endelig til oss igjen og forteller historier om det som en gang var.

Pyramidene! Bare ordet er magisk. De står der den dag i dag på Nilens vestbredde, like mektige som deres faraoer, like storslagne som den gang de ble bygget – fulle av hemmeligheter. På denne reisen opplever du høydepunktene av de enorme kulturskattene i Egypt. I Kairo skal vi se deler av den fantastiske samlingen av antikke funn i Det egyptiske museum og oppleve et fargerikt folkeliv og eksotiske basarer. Vi skal beundre pyramidene og Sfinksen i Giza, vandre rundt i Luxor, med sine imponerende kongegraver og mektige templer. Oppleve roen i Aswan, Egypts kanskje vakreste by, som fascinerer oss med sin nubiske kultur og fine omgivelser.

Ankomst: Tirsdag eller onsdag

1 av 8

2 av 8

3 av 8

' 4 av 8

5 av 8

6 av 8

7 av 8

8 av 8

Program

7 frokoster, 5 lunsjer og 3 middager inkludert

Pris per person i delt dobbeltrom fra kr 28 490,-

Dette er inkludert

Flyreise Oslo - Kairo t/r med Turkish Airlines

Flybilletter innenlands i Egypt; Kairo - Aswan og Luxor - Kairo

Visum ved ankomst Kairo

8 dager / 7 netters program. Daglig frokost, 5 lunsjer og 3 middager

Alle utflukter iht. program, inngangsbilletter til severdigheter og privat guide

Dette er ikke inkludert

Reise- og avbestillingsforsikring

Drikkevarer

Måltider utover det nevnte