Makutsi Safari Springs, Sør-Afrika

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

På familiedrevne Makutsi Safari Springs i Sør-Afrika bor du midt i den afrikanske bushen

  •  Prisgunstig
  •  Dyr, natur og avslapning
  •  Naturlige varme kilder
  •  Barnevennlig
  •  Ikke tillegg for enkeltrom

Mellom game drives og utflukter kan du nyte de to svømmebassengene som har mineralholdig og naturlig oppvarmet vann på 33 grader.

  • En uke safaripakke fra 12 150,-
  • To ukers safaripakke fra 19 350,-
  • Fly kommer i tillegg

Mellom Drakensberg Mountains og Krüger National Park, ved bredden av Makutsi elven, ligger Makutsi Safari Springs. Alle game drives i området kjøres med åpne Landrovere og her kan du oppleve å få se alle The Big Five: Elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard, i tillegg til en masse andre dyr. Du kan besøke Kruger National Park, Blyde River Canyon, Drakensberg Mountains, Bourke og Luck Potholes Samt Sotho Villages for å høre og lære om de lokale stammene.

Makutsi ligger ca 5 timers kjøretur fra Johannesburg og 1 time fra Kruger National Park. Fra Hoedspruit og Phalaborwa Airport er det 65 km, ca 50 minutters kjøretur til lodgen som består av 42 afrikanske bungalower som ligger spredd ut i et område omgitt av tusenvis av hektar med afrikansk bush, uten noen form for gjerde.

Du bor komfortabelt på ett sted under hele oppholdet og har daglige game drives kombinert med flotte utflukter. Du får servert god mat med lokale spesialiteter, hjemmebakt brød og selvdyrkede grønnsaker. Her er det både palmer og akasier, dyreliv og utflukter, badeliv og afrikansk bush på ett og samme sted! Og her er alt lagt tilrette for at du skal få en fin ferie på et sted som passer både for barnefamilier, enkeltpersoner og par! Ingen enkeltromstillegg og ingen begrensninger i alderen på barna! Flere av bungalowene har plass til inntil 5 personer. De er bygget i en rustikk stil og alle har strøm, minibar og takvifte.

Eksempel på dag til dag-program
Dag 1 Fra flyplassen – Makutsi Safari Springs
Du blir møtt av representanten for Makutsi Safari Springs på enten Hoedspruit eller Phalaborwa flyplass. En times transport til lodgen. Etter innsjekk kan du bli kjent på campen og bade i ett av de mineralholdige oppvarmede svømmebassengene. Middag blir servert under åpen himmel i den tradisjonelle «Lapa». Middag.

Dag 2 Makutsi Safari Springs – To game-drives
Før frokost blir det en tre-timers morgen game-drive i en åpen LandRover. Her opplever du det meste av afrikansk dyreliv: elefant, flodhest, sebra, løve, giraff, nesehorn, leopard… listen er lang. Etter frokost blir det litt avslapping på Makutsi Springs. På tidlig ettermiddag blir det avreise for en tre timers game-drive med retur akkurat i tide for å oppleve solnedgangen over Makutsi Lapa. Frokost og middag.

Dag 3 Kruger nasjonalpark
Avreise kl. 0500 på morgenen for en heldags game-drive i den verdenskjente nasjonalparken Kruger. Den tidlige avreisen gjør at du får oppleve mer dyreliv enn senere på dagen. Det blir en picnic-frokost underveis. Lunsj på en av campene i nasjonalparken. Retur til Makutsi ved 17 tiden. Frokost og middag.

Dag 4 Makutsi Safari Springs – Simba Safari
Avslappingsmorgen med bad i det mineralholdige bassenget. Eller opplev din egen private safari på din terrasse, med en god bok og de ville dyrene rett utenfor. Avreise fra Makutsi kl 15 for en 5-timers game-drive. Det blir en kort solnedgangspause med snacks og drikke underveis. Etter solnedgang blir det leting etter de mange nattdyrene. Ta med en jakke på vinterstid, da det kan bli kjølig på nattestid. Retur til Makutsi og middag ved 20-tiden. Frokost og middag.

Dag 5 Drakensberg Mountains og Blyde River Canyon
Avreise ca kl. 09 etter frokost for en dag med sightseeing i de fantastiske Drakensberg Mountains og Blyde River Canyon. Det blir flere stopp underveis, inkludert the Bourke’s Luck Potholes og Three Rondavels Viewpoint. Underveis kan du handle lokale håndarbeidsvarer. Endringer i programmet kan forekomme pga været. Retur til Makutsi ved 17-tiden. Frokost og middag.

Dag 6 Makutsi Safari Springs – gamedrive
Tre timers game-drive i åpen Landrover i Makutsi Game Reserve, enten morgen eller ettermiddag. Resten av dagen kan du bruke til bading, slappe av på terrassen, besøke flodhestens gjemmested eller annet. Frokost og middag.

Dag 7 Makutsi Safari Springs – flyplassen
Avreise mot flyplassen etter frokost. Frokost.

Send forespørsel