Spennende safari midt i den afrikanske bushen

Makutsi Safari Springs, Sør-Afrika

Makutsi Safari Springs

Vi har gleden av å invitere til spennende safari med en reise til Sør-Afrika hvor bor du midt i den afrikanske bushen på flotte og familiedrevne Makutsi Safari Springs.

Mellom Drakensberg Mountains og Krüger National Park, ved bredden av Makutsi elven, ligger Makutsi Safari Springs. Alle game drives i området kjøres med åpne Landrovere og her kan du oppleve å få se alle The Big Five: Elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard, i tillegg til en masse andre dyr. Du kan besøke Kruger National Park, Blyde River Canyon, Drakensberg Mountains, Bourke og Luck Potholes Samt Sotho Villages for å høre og lære om de lokale stammene.

Makutsi ligger ca 5 timers kjøretur fra Johannesburg og 1 time fra Kruger National Park. Fra Hoedspruit og Phalaborwa Airport er det 65 km, ca 50 minutters kjøretur til lodgen som består av 42 afrikanske bungalower som ligger spredd ut i et område omgitt av tusenvis av hektar med afrikansk bush, uten noen form for gjerde.

Du bor komfortabelt på ett sted under hele oppholdet og har daglige game drives kombinert med flotte utflukter. Du får servert god mat med lokale spesialiteter, hjemmebakt brød og selvdyrkede grønnsaker. Her er det både palmer og akasier, dyreliv og utflukter, badeliv og afrikansk bush på ett og samme sted! Og her er alt lagt tilrette for at du skal få en fin ferie på et sted som passer både for barnefamilier, enkeltpersoner og par! Ingen enkeltromstillegg og ingen begrensninger i alderen på barna! Flere av bungalowene har plass til inntil 5 personer. De er bygget i en rustikk stil og alle har strøm, minibar og takvifte.

  • Prisgunstig
  • Dyr, natur og avslapning
  • Naturlige varme kilder
  • Barnevennlig
  • Ikke tillegg for enkeltrom

Mellom game drives og utflukter kan du nyte de to svømmebassengene som har mineralholdig og naturlig oppvarmet vann på 33 grader.

  • En uke safaripakke fra 16 500,-
  • To ukers safaripakke fra 25 600,-
  • Flyreisen fra Norge kommer i tillegg

1 av 10

2 av 10

3 av 10

4 av 10

5 av 10

6 av 10

7 av 10

8 av 10

9 av 10

10 av 10

Program

6 frokoster og 6 middager inkludert