«The big five» i hjertet av Afrika

Safari i Zimbabwe med Victoria Falls

Levende vannhullsbarn fra leiren vår i Hwange med sjiraffer, sebraer og elefanter

Vi har gleden av å presentere en ukes skreddersydd reise til Zimbabwe hvor du kan oppleve «The big five» og eventyrlige nasjonalparker.

Zimbabwe ligger i hjertet av Afrika og passer for deg som vil oppleve safarier utenom det vanlige. Flest dyr får du sett fra mai til oktober etter regntiden. Her vil du nærmeste være alene uten å kjøre i kø med andre safaribiler. De aller fleste i Zimbabwe møter deg med et smil, de er vennlig og imøtekommende. Servicenivået er høyt. På denne turen er du med en liten gruppe med engelsktalende reiseleder.

Turen avsluttes med et besøk ved Victoria-fallene, verdens tredje største fossefall etter Iguazu og Niagara. Fossefallene deles av Zimbabwe og Zambia, og vanndampen kan sees på flere kilometers avstand når det er mest vannføring i Zambezielven. Fascinerende!

Escapes turskredder Eli-Ann anbefaler: I november 2018 hadde jeg gleden av å reise rundt i Zimbabwe med høydepunkter som Matopos nasjonalpark, Hwange og Victoria Falls. For en opplevelse! Fra drønnende fossefall til forventningen når du kjører ut på game drive, adrenalinrushet når du får øye på en løveflokk – og den nydelige avslappingen i skyggen med en drink på lodgen. Anbefales på det varmeste.

Høydepunkter

  • Matobo Hills med naturskjønne åser gjennomsyret av stammehistorie, gamle mysterier og dramatiske fjellformasjoner
  • Hwange nasjonalpark – med gode muligheter for å se «de fem store», samt elefanter, sebraer, sjiraffer og villhunder
  • Safari til fots med guide – lær om flora og fauna, og kom tett på dyrene
  • En drink i solnedgang, nydelige måltider og topp bevertning
  • De enorme fossefallene Victoria Falls – verdens tredje største fossfall

Pris pr person i delt dobbeltrom er fra kr 33 500,-
Flyreise fra Norge kommer i tillegg

Reisen kan forlenges med ekstra dager ved Victoria Falls, togreise med Rovos Rail, storbyferie i Cape Town, sol og badeferie på Mauritius eller Zanzibar – valget er ditt!

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert