«The big five» i hjertet av Afrika

Safari i Zimbabwe med Victoria Falls

Løvefamilie i Afrika.

Vi har gleden av å presentere en ukes skreddersydd reise til Zimbabwe hvor du kan oppleve «The big five» og eventyrlige nasjonalparker.

Eli-Ann anbefaler: I november 2018 hadde jeg gleden av å reise rundt i Zimbabwe med høydepunkter som Matopos nasjonalpark, Hwange og Victoria Falls.

Zimbabwe ligger i hjertet av Afrika og passer for deg som vil oppleve safarier utenom det vanlige. Flest dyr får du sett fra mai til oktober etter regntiden. Her vil du nærmeste være alene uten å kjøre i kø med andre safaribiler. De aller fleste i Zimbabwe møter deg med et smil, de er vennlig og imøtekommende. Servicenivået er høyt. På denne turen er du med en liten gruppe med engelsktalende reiseleder.

Zimbabwes høydepunkter:

Matopos Hills: Naturskjønne åser gjennomsyret av stammehistorie, gamle mysterier og dramatiske fjellformasjoner. Disse området er på UNESCOs verdensarvliste og ligger i Matobo nasjonalpark, et område med granitt»kopjes» og skogkledde daler.

Hwange Nasjonalpark: 105 pattedyrarter, inkludert 19 store gressetere og åtte store kjøttetere.

«De fem store» finnes alle i Hwange, inkludert neshorn. Bestanden av villhunder og elefanter antas å være blant de største i verden. Store konsentrasjoner av sebra og sjiraffer finnes også her.

Victoria Falls: Verdens tredje største fossfall etter Iguazu og Niagara.

Fossefallene deles av Zimbabwe og Zambia og vanndampen kan sees på flere kilometers avstand da det er mest vannføring i Zambezielven.

1 av 10

2 av 10

3 av 10

4 av 10

5 av 10

6 av 10

7 av 10

8 av 10

9 av 10

10 av 10

Pris pr person i delt dobbeltrom er fra kr 33 500,-
Flyreise fra Norge kommer i tillegg

Reisen kan forlenges med ekstra dager ved Victoria Falls, togreise med Rovos Rail, storbyferie i Cape Town, sol og badeferie på Mauritius eller Zanzibar- valget er ditt!

Program

6 frokoster, 5 lunsjer og 6 middager inkludert